Σκέφτεται να αποχωρήσει ο Κινγκ

20:24 1/6/2012 - Πηγή: AEK365

Ο 31χρονος αμυντικός ταλαιπωρείται από το 2006 από τραυματισμό στο γόνατο, γεγονός που του έχει στερήσει πολλές συμμετοχές στην ομάδα τα τελευταία χρόνια. Κι ενώ τη σεζόν που τελείωσε επανήρθε, νέος τραυματισμός προς το τέλος της, τον άφησε και πάλι εκτός!

Πλέον σκέφτεται ακόμα και να σταματήσει το ποδόσφαιρο. «Είχα καλό ξεκίνημα φέτος και ήμουν ευχαριστημένος που έπαιξα σε πολλά ματς. Προς το τέλος της περιόδου τραυματίστηκα, αλλά αντί να μείνω έξω και να κοιτάξω το πρόβλημα, συνέχιζα να παίζω με αποτέλεσμα να μην πιάσω την συνηθισμένη μου απόδοση στα τελευταία ματς.

Το καλοκαίρι τελειώνει το συμβόλαιο μου και ήδη συζητάω με τον σύλλογο. Η Τότεναμ με έχει υποστηρίξει και μου δίνει αρκετές επιλογές να μείνω στην ομάδα σε άλλο πόστο. Θα σκεφτώ το μέλλον μου πριν την έναρξη της σεζόν».

Ο Κινγκ απέκλεισε το ενδεχόμενο να παίξει σε άλλη ομάδα, καθώς παίζει στην ομάδα του βόρειου Λονδίνου από το 1998. «Η Τότεναμ είναι η μόνη ομάδα στην ζωή μου κι αν δεν μπορώ να παίξω εδώ θα απασχοληθώ σε άλλο πόστο»

Keywords
Τυχαία Θέματα