Σκληρό πορνό, με τον Μέσι θεατή…

23:36 1/5/2013 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE- ΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΣ


ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: 0-3 (0-4)
Γήπεδο: Καμπ Νου

Τέλος εποχής για την Μπαρτσελόνα, ή απλά η ατυχία να πέσει πάνω στην καλύτερη Μπάγερν των τελευταίων 10 ετών; Οι Βαυαροί έκαναν πλάκα και στην Καταλονία, διέσυραν με 3-0 την Μπαρτσελόνα σε ένα ματς που δεν έπαιξε ο Μέσι και πάνε σε έναν Γερμανικό τελικό. Πρώτη φορά μετά από το 1997 που σε Ευρωπαϊκό ματς, η Μπαρτσελόνα δέχεται 3 γκολ στο Καμπ Νου και πρώτη μετά από το 1963 που δέχεται 7 γκολ συνολικά σε διπλή αναμέτρηση.

Το ματς δεν είχε φάσεις στο πρώτο δεκάλεπτο με την Μπάγερν να ελέγχει τον ρυθμό του αγώνα. Στο 12' Ο Ρόμπεν έφυγε στην κόντρα μόνος του μετά από πάσα του Σβαϊνστάιγκερ, αλλά καθυστέρησε και κόπηκε ενώ στο 18' οι παίκτες του Χάινκες έκρυψαν την μπάλα, αλλά την τελευταία στιγμή ο Πικέ έκοψε σωτήρια. Γενικότερα οι Γερμανοί ήταν εκείνοι που γίνονταν πιο απειλητικοί, ενώ η Μπαρτσελόνα ανέβασε στροφές μετά απ' το 20'. Συγκεκριμένα στο 24' ο Πέδρο έπιασε σουτάρα από πολύ μακριά με τον Νόιερ να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ, ενώ τρία λεπτά μετά ο Άλβες έκανε τη σέντρα, ο Φάμπρεγκας έπιασε την πρώτη κεφαλιά η μπάλα στρώθηκε στον Τσάβι, αλλά εκείνος σούταρε άστοχα.

Η Μπάγερν μπήκε δυνατά στην επανάληψη και στο 48ο λεπτό άνοιξε το σκορ κι έβαλε τέλος στις όσες μηδαμινές ελπίδες είχε η Μπαρτσελόνα για πρόκριση. Ο Ρόμπεν έκανε τρομερή ενέργεια από δεξιά και με αριστερό σουτ έστειλε την μπάλα στην αντίθετη γωνία του Βαλντές. Οι Καταλανοί και χωρίς τον Μέσι δεν μπορούσαν να αναπτυχθούν, ενώ αντίθετα η Μπάγερν έβγαινε συνεχώς με αξιώσεις στην κόντρα. Στο 55' το σουτ του Ρίμπεν στην κίνηση έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 72' ήρθε το 2-0 για τους Γερανούς. Ο Ριμπερί έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Πικέ κατά λάθος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Και πριν προλάβει να συνέλθει η Μπαρτσελόνα, δέχτηκε και 3ο γκολ στο 76ο λεπτό. Στο 80ο λεπτό η κεφαλιά του Μπαρτρά έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 88' το σουτ του Ραφίνια έφυγε μόλις άουτ.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βαλντές, Μπάρτρα (87' Μοντόγια), Πικέ, Αντριάνο, Άλβες, Τσάβι (55' Αλέξις), Σονγκ, Ινιέστα (64' Τιάγκο), Σεσκ, Πέδρο, Βίγια.

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Λαμ (77' Ραφίνια), Μπόατενγκ, Φαν Μπούιτεν, Αλάμπα, Σβάινσταϊγκερ (66' Γκουστάβο), Μαρτίνεθ (74' Τίμοστσουκ), Ρόμπεν, Μίλερ, Ριμπερί, Μάντζουκιτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα