Σκοράρει, αλλά δεν κερδίζει

18:12 2/11/2012 - Πηγή: AEK365

Ο φετινός Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που εύκολα… μπλοκάρεται, όπως έχει φανεί από τα μέχρι στιγμής παιχνίδια του. Μετρά μόλις δύο νίκες στο πρωτάθλημα (με Λεβαδειακό – Ξάνθη εκτός) και εντός έδρας δεν έχει νικήσει ακόμη (ισοπαλίες με ΠΑΣ Γιάννινα, Ατρόμητο, Αστέρα Τρίπολης, Άρη). Παρότι σκοράρει (έχει βάλει γκολ στα 6 από τα 8 ματς), δεν καταφέρνει να

κερδίσει αφού ο αντίπαλος σχεδόν πάντα βρίσκει τρόπο να σκοράρει. Ο Έβαλντ Λίνεν έχει δει τα τελευταία παιχνίδια του ΠΑΟ και ειδικά αυτά με Λάτσιο και Άρη τα είδα από τα επίσημα του ΟΑΚΑ. Άρα γνωρίζει ότι αν κλείσει τους διαδρόμους στους παίκτες του Φερέιρα, θα ελαχιστοποιήσει τους κινδύνους.

Στο πρωτάθλημα ο ΠΑΟ σκοράρει σε μία ανά εννέα προσπάθειες, την στιγμή που η ΑΕΚ του Λίνεν έχει δεχθεί μόλις ένα τέρμα και αυτό από τον ΠΑΟΚ που σκοράρει (συνυπολογίζοντας και το… στείρο ματς στην Κέρκυρα) σε μία ανά έξι προσπάθειες. Κάτι που σημαίνει ότι στην ΑΕΚ γνωρίζουν καλά ότι έχουν τις δυνατότητες να φύγουν το βράδυ της Κυριακής από το ΟΑΚΑ με θετικό αποτέλεσμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα