Σόου Ρονάλντο στο «Μπερναμπέου» (VIDEO)

18:53 9/11/2013 - Πηγή: AEK365

LA LIGA- 13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΘΕΛΤΑ- ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ: 0-2
Γήπεδο: Μπαλαΐδος

Την πρώτη της νίκη ύστερα από τρεις συνεχόμενες ήττες πήρε η Βαγιεκάνο που επικράτησε 2-0 της Θέλτα στη Γαλικία.

Στο 3ο λεπτό ο Τίτο έκοψε πάνω στη γραμμή σωτήρια το πλασέ του Νολίτο, αλλά στο 25' η Ράγιο πήρε κεφάλι στο σκορ. Ο Βιέρα έκανε όμορη ενέργεια, βρέθηκε απέναντι στον Γιοέλ και με όμορφο πλασέ έγραψε το 1-0. Στο 32' το σουτ του Γκάλβες έφυγε μόλις άουτ, όπως κι εκείνο του Σαούλ στο 39'.

Η Θέλτα πίεσε στην επανάληψη αλλά στο 73' ο Λαριβέι έκανε το τελικό 2-0.

ΘΕΛΤΑ: Γιόελ,

Μάγιο, Κόστας (74' Κάστρο), Φοντάς, Τόνι, Αουγκούστο, Ουμπίνα (68' Κροντ - Ντέλι), Άλεξ Λόπεζ, Μίνα (56' Ραφίνια), Τσαρλς.

ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ: Ρούμπεν, Τίτο, Γκαλβέζ, Αρμπι΄για, Νάτσο, Τρασόρας, Σαούλ, Μπανγκουρά (75' Μογίτσα), Μπουένο (54' Λαριβέι), Φάλκε (69' Αντριάν), Βιέρα.

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ- ΛΕΒΑΝΤΕ: 2-1
Γήπεδο: Σαν Μαμές Μπαρία

Μεγάλη νίκη με ανατροπή πέτυχε η Μπιλμπάο που επικράτησε με 2-1 της Λεβάντε.

Στο 5ο λεπτό ο Νάβας είπε όχι σε σουτ του Ιραόλα, ενώ στο 7' η κεφαλιά του Μπαράλ σταμάτησε στο δοκάρι της Μπιλμπάο. Τελικά στο 33' ο Σουμέτρα έκανε τρομερή ενέργεια κι έδωσε για τον Μπαράλ, ο οποίος με διπλή προσπάθεια νίκησε τον Ιραϊθόθ κι έκανε το 1-0 για τη Λεβάντε.

Στο 61ο λεπτό ο Νάβας απέκρουσε το σουτ του Γκόμεθ, που βρήκε στη συνέχεια και το δοκάρι και στο 72' ο Ρίκο με πλασέ μετά από επέμβαση του Νάβας, έφερε στα ίσα τα παιχνίδι. Τη νίκη στην Μπιλμπάο έδωσε ο Αντουρίθ με όμορφη κεφαλιά στ 84ο λεπτό. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Αντουριθ.

ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Ιραϊθόθ, Ντε Μάρκος, Λαπόρτε, Γουρπέγι, Ιραόλα, Ιτουράσπε, Μπενιάτ (46' Αντουρίθ), Γκόμεθ, Μουνιαΐν (46' Ρίκο), Σουσαέτα, Γκιγιέρμο (78' Τοκέρο).

ΛΕΒΑΝΤΕ: Νάβας, Λόπεθ, Ελ Αντουά, ρόδας, Χουανφράν, Ντιόπ (88' Νονγκ), Σιμάο, Σουμέτρα, Ίβανσιτζ (63' Καράμπελας), Γκαρθία, Μπαράλ (75' Ελ Ζαρ).

ΧΕΤΑΦΕ- ΕΛΤΣΕ: 1-1
Γήπεδο: Αλφόνσο Πέρες

Στο 1-1 έμειναν Χετάφε και Έλτσε και μοιράστηκαν από ένα βαθμό.

Μόλις στο 8ο λεπτό ο Μογιά είπε όχι σε σουτ του Σουάρεθ, ενώ στο 18' ο Λεόν έκανε όμορφη ενέργεια και με σουτ από δεξιά άνοιξε το σκορ για τη Χετάφε.

Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν στην επανάληψη και στο 61ο λεπτό ο Ααρόν έβγαλε τη σέντρα και ο Μποάκιε από κοντά έφερε στα ίσα το σκορ.

ΧΕΤΑΦΕ: Μογιά, Ράφα, Λάγο, Λόπεθ (58' Λόπο), Βαλέρα, Μπόρχα, Μοσκέρα, Σαράμπια, Κάστρο (66' Γκαβιλάν), Λεόν, Μαρικά.

ΕΛΤΣΕ: Ερέρα, Σουάρεθ, Μποτία, Πελεγρίν, Σίσμα, Σάντσεθ, Πέρεθ, Μάρκεθ (81' Στεφάνοβιτς), Μποάκιε (73' Κορομίνας), Ααρόν Νίγκεθ (70' Φιδέλ), Ζιλ.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ: 5-1
Γήπεδο: Σαντιάγκο Μπερναμπέου

Τις καταπληκτικές του φετινές εμφανίσεις συνέχισε ο Ρονάλντο, ο οποίος πέτυχε τρία γκολ

Στο 7ο μόλις λεπτό ο Ρονάλντο έπιασε το σουτ έξω από την περιοχή και πλάγια αριστερά, με την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι της Σοσιεδάδ, ενώ στο 12' ο Μπενζεμά έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Ρονάλντο με διαγώνιο σουτ στο δεύτερο δοκάρι, άνοιξε το σκορ. Στο 14' σε παρόμοια φάση με αυτή του γκολ, ο Μπράβο είπε όχι στον Ρονάλντο, αλλά στο 18' ο Πορτογάλος έκανε όμορφο γύρισμα από αριστερά και ο Μπενζεμά με πλασέ από το ύψος του πέναλτι, έγραψε το 2-0. Οι Μαδριλένοι δεν πάτησαν φρένο και πέτυχαν το 3-0 στο 26ο λεπτό, ο Ρονάλντο έκανε το σουτ από αριστερά, ο Ινίγκο Μαρτίνεθ βρήκε στο πέσιμο την μπάλα με το χέρι και ο ρέφερι έδειξε την άσπρη βούλα, την εκτέλεση ανέλαβε ποιος άλλος από τον Ρονάλντο, ο οποίος εύκολα έκανε το 3-0. Στο 31' το πλασέ του Μπέιλ από δεξιά έφυγε λίγο άουτ, αλλά στο 36' ο Ουαλός έβγαλε όμορφα για τον Κεντίρα, ο οποίος με σουτ από το πέναλτι έκανε το 4-0. Στο 43ο λεπτό η Ρεάλ είχε ακόμη μια μεγάλη ευκαιρία καθώς ο Ρονάλντο έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Μπράβο απέκρουσε, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Μπέιλ αστόχησε ξανά από καλή θέση.

Στο 51ο λεπτό ο Λόπεθ απέκρουσε το σουτ του Βέλα, ενώ στο 56' ο Ρονάλντο έκανε όμορφη κίνηση και σουτ από αριστερά αλλά η μπάλα πέρασε μόλις άουτ. Τελικά στο 61ο λεπτό ο Βέλα έβγαλε όμορφη μπαλιά για τον Γκρισμάν ο οποίος τσίμπησε την μπάλα πάνω από τον Λόπεθ κι έκανε το 4-1. Στο 66ο λεπτό το σουτ του Μόντριτς δεν δυσκόλεψε τον Μπράβο, αλλά στο 76' ο Ρονάλντο με καταπληκτικό φάουλ ‘έγραψε το 5-1.

ΡΕΑΛ: Λόπεθ, Αρμπελόα, Πέπε, Καρβαχάλ, Βαράν, Αλόνσο (71' Ιγιαραμένδι), Μόντριτς, Κεντίρα (77' Ίσκο), Μπέιλ, Μπενζεμά, Ρονάλντο.

ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Μπράβο, Άνχελ, Κ.Μαρτίνεθ (58' Ανσοτέγι), Μ.Γκονζάλεθ, Ι.Μαρτίνεθ, Ελουστόνδο (46' Θουρουτούθα), Μπεργάρα, Πριέτο, Βέλα, Σεφέροβιτς (46' Λα Μπέγια), Γκρισμάν.

Keywords
Τυχαία Θέματα