Σπουδαίο «διπλό» για Κιέβο

23:48 2/2/2012 - Πηγή: AEK365

ΙΤΑΛΙΑ SERIE A'-21η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΝΟΒΑΡΑ-ΚΙΕΒΟ: 1-2
ΓΗΠΕΔΟ: «Σίλβιο Πιόλα»
Στην 7η θέση της Serie A' ανέβηκε η Κιέβο, αφού επικράτησε με 2-1 της Νοβάρα μέσα στο «Σίλβιο Πιόλα» για την 21η Αγωνιστική, φθάνοντας τους είκοσι επτά βαθμούς. Η Νοβάρα απείλησε στο 12' με τον Ραντοβάνοβιτς να σουτάρει άουτ από την μικρή περιοχή, ενώ στο 17' η Κιέβο απάντησε

όταν ο Παλόσκι τροφοδότησε τον Πελισιέρ που σούταρε από το ύψος του πέναλτι με τον Ουικάνι να διώχνει σε κόρνερ. Οι φιλοξενούμενοι «άγγιξαν» το γκολ στο 24' εις διπλούν όταν ο Τερεό τροφοδότησε τον Πελισιέρ που σούταρε από την μικρή περιοχή με τον Ουικάνι να αποκρούει ασταθώς, ενώ στην συνέχεια ο Παλόσκι πλάσαρε άουτ από το ύψος του πέναλτι. Η Κιέβο τελικά πήρε προβάδισμα στο 33' όταν ο Λουσιάνο πάσαρε στον Πελισιέρ, ο οποίος με δεξί σουτ από την μικρή περιοχή άνοιξε το σκορ. Η Νοβάρα άγγιξε την ισοφάριση στο 37' όταν ο Ριγκόνι τροφοδότησε τον Καράτσιολο, ο οποίος σούταρε από την μικρή περιοχή αλλά ο Σορεντίνο έδιωξε σε κόρνερ. Τα «γαϊδουράκια» έχασαν καλή ευκαιρία στο 56' όταν ο Μπράντλι σέντραρε από τα δεξιά για τον Πελισιέρ που έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Πάτσι έδιωξε προ της τελικής γραμμής. Οι γηπεδούχοι «φλέρταραν» με το γκολ στο 69' όταν ο Μασκάρα με σουτ από την μικρή περιοχή σημάδεψε το δεξί δοκάρι του Σορεντίνο, όμως το 0-1 παρέμεινε. Η Κιέβο «κλείδωσε» την νίκη στο 78' όταν ο Σαμάρκο τροφοδότησε τον Τερεό, ο οποίος με δεξί πλασέ νίκησε τον Ουικάνι για το 0-2. Το μόνο που κατάφερε η Νοβάρα ήταν να μειώσει στο 79' με αριστερό σουτ του Μασκάρα από την μικρή περιοχή, μετά από πάσα του Ριγκόρι.
ΝΟΒΑΡΑ: Ουικάνι, Μοργκανέλα, Ντελαφιόρε, Πάτσι, Τζεμίτι, Ρινάουντο (67' Ρουμπίνο), Πορκάρι (90+1' Τζεντά), Ριγκόνι, Ραντοβάνοβιτς (83' Γιένσεν), Καράτσιολο, Μασκάρα.
ΚΙΕΒΟ: Σορεντίνο, Σάρντο, Αντρεόλι, Ανσέρνι, Ντραμέ, Λουσιάνο, Μπράντλι, Χετεμάϊ (84' Σέζαρ), Τερεό (84' Μοσκαρντέλι), Πελισιέρ, Παλόσκι (76' Σαμάρκο).

Keywords
Τυχαία Θέματα