Στα μπαράζ η Ουρουγουάη (VIDEO)

08:05 16/10/2013 - Πηγή: AEK365

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΖΩΝΗ ΛΑΤΙΝΙΚΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ 3-2

Στο μεγάλο ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής των προκριματικών του Μουντιάλ, στην ζώνη της Λατινικής Αμερικής, η Ουρουγουάη κέρδισε την Αργεντινή με 3-2 αλλά αυτό δεν έφτασε για να εξασφαλίσει την απευθείας πρόκριση της στα τελικά της Βραζιλίας. Μόλις στο 5ο λεπτό ο Κριστιάν Ροντρίγκεζ έβαλε μπροστά τους γηπεδούχους αλλά δέκα λεπτά αργότερα ο Μάξι Ροντρίγκεζ ισοφάρισε

για την Αργεντινή. Στο 34ο λεπτό η Ουρουγουάη πήρε ξανά προβάδισμα με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Λουίς Σουάρες με την Αργεντινή να απαντά και πάλι με τον Μάξι Ροντρίγκεζ στο 41ο λεπτό. Το τελικό 3-2 διαμόρφωσε ο Έντισον Καβάνι στο 49ο λεπτό.
Έτσι η Ουρουγουάη θα διεκδικήσει μια θέση στα τελικά της Βραζιλίας σε αγώνες μπαράζ κόντρα στην Ιορδανία μιας και δεν μπόρεσε να καλύψει την διαφορά τερμάτων από τον Ισημερινό.

ΧΙΛΗ-ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ 2-1

Οι δυο ομάδες θα είναι το καλοκαίρι στα γήπεδα της Βραζιλίας με την Χιλή να επικρατεί του Ισημερινού με 2-1 αν και η ισοπαλία βόλευε και τους δυο. Στο 34ο λεπτό ο Αλέξις Σάντσες έκανε το 1-0 για την Χιλή και τρία λεπτά αργότερα ο αρχηγός της ομάδας, Γκάρι Μέντελ, διπλασίασε τα τέρματα για τους γηπεδούχους. Το μόνο που κατάφερε ο Ισημερινός ήταν να μειώσει στο 65ο λεπτό με τον Φελίπε Καϊσέδο.

ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ-ΚΟΛΟΜΒΙΑ 1-2

Η Κολομβία είχε ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση για το Μουντιάλ και απέναντι στην αδιάφορη Παραγουάη κέρδισε 2-1 εκτός έδρας παρότι από το32ο λεπτό έπαιζε με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής, με δεύτερη κίτρινη κάρτα, του Φρέντι Γκουαρίν της Ίντερ. Στο 6ο λεπτό ο Χόρχε Ράμας έβαλε μπροστά τους Παραγουανούς αλλά δυο γκολ του Μάριο Γέπες στο 38' και στο 56' οδήγησαν την Κολομβία στην ανατροπή και στην νίκη με 2-1.

ΠΕΡΟΥ-ΒΟΛΙΒΙΑ 1-1

Σε ένα αδιάφορο, βαθμολογικά, παιχνίδι Περού και Βολιβία έμειναν στο 1-1 με τους Περουβιανούς να προηγούνται στο 19ο λεπτό με τον Γιοσιμάρ Γιοτούν της Βάσκο Ντα Γκάμα και την Βολιβία να ισοφαρίζει στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με τον Ντιέγκο Μπεχαράνο.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα