Πανηγυρικά οι Ισπανοί στο Μουντιάλ

23:57 15/10/2013 - Πηγή: AEK365

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ 2014- 9ος ΟΜΙΛΟΣ- 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΙΣΠΑΝΙΑ- ΓΕΩΡΓΙΑ: 2-0
Γήπεδο: Κάρλος Μπελμοντέ

Απ ευθείας πρόκριση πήρε η Ισπανία που κέρδισε με 2-0 τη Γεωργία.

Το 1' και στο 4' τα σου των Μπούσκετς και Νάβας πέρασαν λίγο άουτ, όπως και η προσπάθεια του Πέδρο στο 6'. Στο 11' ο Κβασκβάντζε είπε όχι χε σουτ του Πέδρο, αλλά στο 26ο λεπτό ο Νεγρέδο έδωσε τα προβάδισμα στην Ισπανία. Στο 29ο λεπτό ο Κασίγιας

είπε όχι σε σουτ του Γκελασβίλι, ενώ στο 39' ο Νεγρέδο είχε δοκάρι για την Ισπανία.

Η Ισπανία δεν κινδύνευσε και στο 60ο λεπτό πέτυχε και το 2-0 με τον Μάτα, ενώ είχε κι άλλες ευκαιρίες στη συνέχεια.

ΙΣΠΑΝΙΑ: Κασίγιας, Χουανφράν, Πικέ, Ράμος, Μορένο, Ινιέστα (79' Ίσκο), Νάβας, Τσάβι, Μπούσκετς, Νεγρέδο, Πέδρο.

ΓΕΩΡΓΙΑ: Λορία, Λομπζανίτζε, Κιντεσέλι, Γκριγκαλασβίλι (75' Κμαλάτζε), Κάσια, Κβιρκβέλια, Κουμπούτια, Ντζάρια, Κομπακίτζε, Γκριγκαλασβίλι (60' Εμπραλίτζε), , Γκελασβίλι (87' Μοντεμπάτζε).

ΓΑΛΛΙΑ- ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ: 3-0
Γήπεδο: Σταντ ντε Φρανς

Στα μπαράζ θα παλέψει για την πρόκριση η Γαλλία που κέρδισε με 3-0 τη Φινλανδία.

Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε η Γαλλία, που άνοιξε το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό με γκολ του Φραν Ριμπερί. Στη συνέχεια και οι δύο ομάδες είχαν αρκετές ευκαιρίες με σημαντικότερη το δοκάρι του Βαλμπουενά στο 45ο λεπτό.

Η Γαλλία δεν ήταν τόσο καλή στην επανάληψη αλλά στάθηκε τυχερή στο 76' και διπλασίασε τα γκολ της με αυτογκόλ του Τόιβιο. Το τελικό 3-0 έκανε στο 87ο λεπτό ο Μπενζεμά.

ΓΑΛΛΙΑ: Γιορίς, Ντεμπισί, Εβρά, Κοσιελνί, Αμπιντάλ, Ριμπερί, Βαλμπουενά, Νασρί (71' Ρεμί), Ματουϊντί (71' Καμπάιγ), Πογκμπά, Ζιρού (81' Μπενζεμά).

ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ: Μάενπαα, Πάσανεν, Λάμπι, Αρκίβουο, Χάλστι, Ερεμένκο, Χετεμάι, Ταΐνιο (64' Τόιβιο), Ρινγκ, Χαμαλάινεν (79' Ρίσκι), Πούκι (86' Φουρουχολμ).

Keywords
Τυχαία Θέματα