Στην ΑΕΛ ο Μπάντοβιτς

09:18 18/1/2012 - Πηγή: AEK365

Η διοίκηση της ΑΕΛ βρήκε τον αντικαταστάτη του Κρις Κόουλμαν στον πάγκο της ομάδας και αυτός είναι ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς με την ΠΑΕ να ανακοινώνει την πρόσληψη του Σέρβου τεχνικού ο οποίος θα έχει για βοηθό του τον Νίκο Νταμπίζα ο οποίος πριν από λίγο καιρό αποσύρθηκε από την ενεργό δράση.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο νέος τεχνικός της Λάρισας τόνισε: "Είμαι χαρούμενος που μετά από ημέρες επαφών καταλήξαμε σε συνεργασία. Γνωρίζω

ότι η ΑΕΛ είναι μια ομάδα με ειδικό βάρος στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, όπως επίσης γνωρίζω πολύ καλά πως η θέση της είναι στην Super League. Ξέρω ότι ο κόσμος της ΑΕΛ έχει μεγάλες απαιτήσεις όμως γνωρίζω ότι, την ίδια ώρα, αυτός ο κόσμος είναι και η μεγάλη της δύναμη. Δεν θέλω να δώσω υποσχέσεις, παρά μόνο να πω ότι χρειάζεται πάρα πολύ σκληρή δουλειά από όλους μας και απαραιτήτως ενότητα για να πετύχουμε τον στόχο μας. Η παρουσία του Νίκου Νταμπίζα είναι εξαιρετικά σημαντική για εμένα. Όχι μόνο γιατί γνωρίζει την ομάδα, αλλά και γιατί τον εκτιμώ ως άνθρωπο και θεωρώ ότι έχουμε πολλά κοινά όσον αφορά στην φιλοσοφία μας γύρω από το ποδόσφαιρο".

Από την πλευρά του, ο Νίκος Νταμπίζας δήλωσε για τον νέο του ρόλο: "Όταν πριν από μερικούς μήνες αποχωρούσα από την ομάδα, δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα επέστρεφα τόσο σύντομα και με αυτόν τον τρόπο. Δυο είναι τα στοιχεία που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην απόφαση μου. Πρώτον, τα έξι χρόνια παρουσίας μου στην ΑΕΛ ως ποδοσφαιριστής και όλα όσα αυτά τα χρόνια περικλείουν. Δεύτερον, η σχέση εμπιστοσύνης που έχω με τον Μπόσκο Μπάντοβιτς. Και δεν μιλώ μόνο για τον ανθρώπινο παράγοντα, αλλά και για την ταύτιση απόψεων γύρω από την φιλοσοφία και τον τρόπο λειτουργίας σε μια ποδοσφαιρική ομάδα. Η μυρωδιά των αποδυτηρίων της ΑΕΛ είναι κάτι που γνωρίζω καλά και είναι ένα στοιχείο που, όσο περνάει από το χέρι μου, θα προσπαθήσω να αξιοποιήσω προς όφελος της ομάδας".

Keywords
Τυχαία Θέματα