«Στην κορυφή η Άρσεναλ σε 2 χρόνια»

18:47 25/10/2012 - Πηγή: AEK365

Η Άρσεναλ διανύει μέρες απογοήτευσης μετά και την εντός έδρας ήττα (2-0) από τη Σάλκε για την 3ηαγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.
Στο «Έμιρεϊτς», η κατάσταση μυρίζει... μπαρούτι, οι οπαδοί έχουν ξεσηκωθεί και ο Αρσέν Βενγκέρ φάνηκε να δίνει μεγαλύτερη βαρύτητα σε μια καλή πορεία στην Ευρώπη και όχι σε μια κατάκτηση τροπαίου στην Αγγλία.
Ο Ιβάν Γκαζίδης, στη Γενική Συνέλευση που συγκλήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, μετέφερε στους υπόλοιπους μετόχους του συλλόγου το ελπιδοφόρο πλάνο, που όμως θα εφαρμοστεί και θα φέρει αποτέλεσμα

σε βάθος διετίας, βάσει και του Financial Fair Play.
Το γεγονός πως τα οικονομικά των «κανονιέρηδων» θα είναι ισοσκελισμένα σε αντίθεση με αυτά των υπόλοιπων μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων που συνεχίζουν να ακολουθούν πολιτική απόλυτης... σπατάλης, θα επιτρέψουν στους Λονδρέζους να ανεβάσουν το επίπεδό τους και να φτάσουν σε αυτό που απαιτείται για ευρωπαϊκό θρίαμβο.
«Σε διάστημα δύο ετών, η οικονομική μας κατάσταση και η πιστή εφαρμογή του Financial Fair Play, θα μας επιτρέψουν να φτάσουμε σε σημείο να είμαστε απόλυτα ανταγωνιστικοί στην Ευρώπη. Τα χρήματα που μπαίνουν στα ταμεία μας, διατίθενται στον προπονητή μας, ο οποίος στη συνέχεια επιλέγει τους παίκτες που θα έρθουν στην ομάδα και τα ποσά που θα δαπανηθούν για τις αγορές στις μεταγραφικές περιόδους. Η Άρσεναλ, στον συγκεκριμένο τομέα, έχει κάνει εξαιρετική δουλειά, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους ευρωπαϊκούς συλλόγους που ξοδεύουν αλόγιστα» είπε ο εκτελεστικός διευθυντής της ομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα