Στην προπόνηση ο Βιλανόβα

15:35 2/1/2013 - Πηγή: AEK365

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα στη σημερινή πρωινή προπόνηση, καθώς τους επισκέφθηκε ο προπονητής τους, Τίτο Βιλανόβα, ο οποίος στις 20 Δεκεμβρίου υποβλήθηκε σε επέμβαση για την αφαίρεση όγκου από τους σιελογόνους αδένες.

Όπως ανακοίνωσε ο ισπανικός σύλλογος μέσω της ιστοσελίδας του, «ο προπονητής Τίτο Βιλανόβα, ο οποίος αναρρώνει από την επέμβαση, στην οποία υποβλήθηκε στις 20 Δεκεμβρίου, ήρθε στο γήπεδο και χαιρέτησε τους παίκτες, που προπονήθηκαν το πρωί».

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Σάντρο Ροσέλ, είχε αφήσει

ανοιχτό το ενδεχόμενο ο Βιλανόβα να επιστρέψει στα καθήκοντά του μέσα σε «15-20 ημέρες. Θα είναι υποχρεωμένος να υποβάλλεται σε θεραπεία, αλλά ο γιατρός διαβεβαίωσε ότι αυτό δεν θα τον εμποδίσει από το να διευθύνει την ομάδα».

Ο 44χρονος Βιλανόβα, ο οποίος πήρε εξιτήριο στις 22 Δεκεμβρίου, δύο ημέρες μετά την επέμβαση, είχε υποβληθεί ξανά πριν από ένα χρόνο σε επέμβαση για την αφαίρεση όγκου από τους σιελογόνους αδένες. Τώρα θα πρέπει να υποβληθεί σε χημειοθεραπεία και ακτινοθεραπεία, μια διαδικασία που αναμένεται να διαρκέσει περίπου έξι εβδομάδες, σύμφωνα με τον σύλλογο.

Keywords
Τυχαία Θέματα