Βανδή: Απ'όταν παντρεύτηκα τον Ντέμη κάθε μέρα χωρίζω!

15:12 2/1/2013 - Πηγή: AEK365

Η Δέσποινα Βανδή λίγες μέρες πριν από την Πρωτοχρονιά και πριν την περιπέτεια της υγείας της είχε μιλήσει στο περιοδικό ΟΚ! για τον γάμο της με τον Ντέμη Νικολαΐδη και τα όσα ακούγονται συνεχώς περί χωρισμού τους καθώς και για το νέο της πάθος: τον σχεδιασμό ρούχων.

«Από την πρώτη μέρα που παντρεύτηκα ακούω ότι χωρίζω», λέει η τραγουδίστρια τονίζοντας όμως ότι πλέον δεν θυμώνει ούτε η ίδια ούτε ο Ντέμης: «Ο Ντέμης δε θυμώνει καθόλου με όσα γράφονται. Χάρη σε εκείνον

έμαθα να δίνω σημασία στην ουσία».

Σχετικά με το πώς μπορεί να επηρεάσει μια γυναίκα το διαζύγιο ανέφερε: «Εξαρτάται από τη γυναίκα και την προσωπικότητά της. Για κάποιες το διαζύγιο είναι ένα πάρτι, εξαρτάται από τη στάση ζωής καθεμιάς από εμάς. Έχω ακούσει φίλη μου να λέει: Ωχ Θεέ μου, πρέπει να αρχίσω να ξυρίζω τα πόδια μου ξανά, πρέπει να αδυνατίσω... Εμένα πάντως δεν μου αρέσει να απομακρύνομαι από την εικόνα που είχε όταν με γνώρισε ο Ντέμης πέρα από τη φυσική φθορά του χρόνου».

Όσον αφορά στο χρόνο που περνάει τόνισε: «Το έχω φιλοσοφήσει εδώ και καιρό. Υπάρχουν πολλοί που μελαγχολούν στα γενέθλιά τους, εγώ όμως θέλω να βλέπω τη θετική πλευρά. Ένας χρόνος έφυγε, ένας καινούργιος έρχεται και ξεδιπλώνεται άγνωστος και γοητευτικός. Το ξέρω ότι ο χρόνος είναι αμείλικτος με το δέρμα και βιολογικά, αλλά σημασία έχει πώς είσαι στη ζωή σου. Δε θα ήθελα να ξαναείμαι 20, μ' αρέσει που είμαι έτσι, που αντιμετωπίζω καταστάσεις και ανθρώπους με τον συγκεκριμένο τρόπο. Κάτι κερδίζεις, κάτι χάνεις σε σχέση με τον χρόνο και αν μου λείπει κάτι από τα 20 μου δεν είναι η φρεσκάδα ή το δέρμα, με στεναχωρεί όμως που μειώθηκε ο αυθορμητισμός μου, ο παρορμητισμός μου. Με τα χρόνια γινόμαστε πιο δειλοί, τα σκεφτόμαστε όλα, τα αναλύουμε, μου λείπει η τρέλα του "πάμε και ό,τι γίνει". Σήμερα τα προγραμματίζω όλα»

Η Δέσποινα Βανδή μίλησε και για τη συλλογή ρούχων που υπέγραψε σε συνεργασία με το κατάστημα «Chip and Chip» και μίλησε γι' αυτό το νέο της πάθος: «Ψάχνω υφάσματα, πάω συχνά στο κέντρο της Αθήνας, κουβεντιάζω με εμπόρους, μαθαίνω πώς να επιλέγω το σωστό ύφασμα ή εκείνο που δεν χαλάει εύκολα. Είναι μια απίστευτη διαδικασία και ένας μαγικός κόσμος που δεν θα συναντούσα ποτέ κάτω από διαφορετικές συνθήκες».

Σχετικά με τις επόμενες συνεργασίες της στο τραγούδι, είπε ότι δεν έχει μιλήσει για του χρόνου, αλλά σίγουρα θα είναι κάποια μεγάλη συνεργασία, όπως και φέτος.

Keywords
Τυχαία Θέματα