Στο «μικροσκόπιο» δυο νεαροί για την βόμβα στο Μετρό

12:32 29/2/2012 - Πηγή: AEK365

Στο σταθμό του Συντάγματος μαζί με άλλους 25 επιβάτες επιβιβάστηκαν δυο νεαρά άτομα που φέρονται να είναι εκείνα που τοποθέτησαν την βόμβα στο Μετρό. Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξαν οι άντρες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας έπειτα από την προσεκτική εξέταση των βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας.

Όπως σημειώνει αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ.: "Θεωρούνται δύο πράγματα δεδομένα και πάνω σε αυτά στηρίζουμε την έρευνα. Πρώτον ότι τη μεταφορά την έκαναν δύο άτομα και δεύτερον ότι ήταν νεαρής ηλικίας. Παράλληλα, ντυμένα

με σκούρα συνηθισμένα ρούχα προκειμένου να μην γίνονται στόχος. Από την κάμερα του σταθμού του Αιγάλεω, επικεντρωνόμαστε σε δύο νεαρούς που αποβιβάζονται μαζί με περίπου 25 άτομα, χωρίς όμως να διακρίνονται τα χαρακτηριστικά τους".

Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως δεν διακρίνονται πρόσωπα και έτσι είναι δύσκολη η διαδικασία αναγνώρισης και ταυτοποίησης. Παράλληλα, οι αστυνομικοί ερευνούν πως οι δύο μεταφορείς έφυγαν από το συρμό του μετρό στο Αιγάλεω. Εκτιμάται ότι στην είσοδο του σταθμού τους περίμεναν μοτοσικλετιστές που αποτελούσαν και την ομάδα υποστήριξης οι οποίοι εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Keywords
Τυχαία Θέματα