Στο... παραένα τα εισιτήρια με Δόξα!

12:42 2/1/2012 - Πηγή: AEK365

Βρισκόμαστε παραμονή του αγώνα με τη Δόξα Δράμας και τα εισιτήρια του παιχνιδιού δεν έχουν βγει ακόμα στην κυκλοφορία. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι μόνο αύριο Τρίτη (3/1), ημέρα του αγώνα δηλαδή, θα τεθούν προς διάθεση από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ και τα aekshop μέχρι και την ώρα έναρξης του παιχνιδιού (19.30). Ο λόγος που δεν μπορεί η ΑΕΚ να βγάλει νωρίτερα, όπως θα

ήθελε τα εισιτήρια στην κυκλοφορία είναι καθαρά οικονομικός!

Συγκεκριμένα: Όπως συμβαίνει πάντα η ΕΠΟ πρέπει να σφραγίζει τα εισιτήρια των επόμενων τριών εντός έδρας αγώνων. Το κόστος για το σφράγισμα των εισιτηρίων είναι 50.000 ευρώ. Χρήματα τα οποία η ΑΕΚ (εννοείται) δεν έχει. Από τη στιγμή λοιπόν που υπάρχει αυτή η οικονομική δυσκολία, η ΠΑΕ ζήτησε από την ΕΠΟ να παρακρατήσει τις 50.000 ευρώ (προκειμένου να σφραγίσει τα εισιτήρια του αγώνα με τη Δόξα Δράμα και αυτών που ακολουθούν στο ΟΑΚΑ με Ξάνθη και ΠΑΟΚ) από ένα ποσό που έχει δεσμεύσει από την ΑΕΚ η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και αφορά πρόστιμα από παλαιότερα γεγονότα και ως προκαταβολή για πιθανόν μελλοντικά!

Να σημειωθεί εδώ, πως το ποσό που έχει δεσμεύσει η ΕΠΟ από την ΑΕΚ για τα «μελλοντικά πρόστιμα» εφόσον πάνε όλα καλά και δεν... εξαντληθεί τότε θα επιστραφεί στα ταμεία της Ένωσης στο τέλος της σεζόν. Ζητά λοιπόν τώρα η ΑΕΚ από αυτό το ποσό που έχει κρατηθεί να υπάρξει ανάληψη 50.000 ευρώ προκειμένου να βγουν στην κυκλοφορία τα εισιτήρια με τη Δόξα.

Η ΕΠΟ ως και σήμερα έδειχνε αρνητική σε αυτό το ενδεχόμενο και ζητούσε μετρητά. Η κατάσταση στην ΑΕΚ όμως είναι άθλια και δεν υπάρχει... ευρώ στα ταμεία της. Έτσι λοιπόν προκειμένου η ΕΠΟ να μη χάσει τις 50.000 ευρώ φαίνεται να προτιμά, ώστε και την ύστατη ώρα, να «τραβήξει» το συγκεκριμένο ποσό από το συνολικό που έχει δεσμεύσει από την Ένωση.

Εντός της ημέρας η ΠΑΕ, αναμένεται, να βγάλει ανακοίνωση με την οποία θα ενημερώνει για τα εισιτήρια του αγώνα με τη Δόξα. Όταν συμβεί αυτό θα σημαίνει αυτόματα ότι η ΕΠΟ σφράγισε τα εισιτήρια, τόσο για το αυριανό παιχνίδι όσο και για εκείνα με Ξάνθη και ΠΑΟΚ που ακολουθούν για την ΑΕΚ εντός έδρας (και τα οποία θα βγουν κανονικά και όχι παραμονές των αγώνων).

Όλη η παραπάνω ιστορία είναι ακόμα μία απόδειξη της τραγικής οικονομικής κατάστασης που επικρατεί στην ΑΕΚ... Τι θα συνέβαινε αν η ΕΠΟ δεν δεχόταν να κρατήσει τις 50.000 ευρώ από το ποσό που έχει παρακρατήσει; Η ίδια θα έχανε 50.000 ευρώ, ενώ για την ΑΕΚ θα ήταν η απόλυτη ξεφτίλα αφού δεν θα έβγαζε εισιτήρια και στο γήπεδο θα ήταν μόνο τα διαρκείας!

Βέβαια υπάρχει και η «δικαιολογία» που μπορεί να ειπωθεί από την ΠΑΕ και να θέλει την απεργία των εφοριακών την προηγούμενη Πέμπτη και Παρασκευή, ως γεγονός που δεν της επέτρεψε την άμεση έκδοση των εισιτηρίων. Αυτή η διαδικασία όμως έπρεπε να είχε γίνει στις αρχές της προηγούμενη εβδομάδας. Συν τοις άλλοις και για εμπορικούς λόγους, καθώς τα μαγαζιά ήταν ανοιχτά όλη την ημέρα λόγω των εορτών και ενδεχομένως να υπήρξε μεγαλύτερη προπώληση. Αξίζει να τονίσουμε ότι το ίδιο είχε συ

Keywords
Τυχαία Θέματα