Στο ΣΕΦ ο Ιωαννίδης

16:54 14/3/2013 - Πηγή: AEK365

Τον υφυπουργό υποδέχτηκαν και ενημέρωσαν ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, Αντώνης Αρώνης, ο αν. συντονιστής, Γιώργος Σιγάλας καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες του ΣΕΦ.

Αντικείμενο της επίσκεψης ήταν η περαιτέρω αξιοποίηση και ανάπτυξη του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας και η δρομολόγηση πρωτοβουλιών σε κάθε προσφερόμενο χώρο της έκτασης των περίπου 300 στρεμμάτων που καταλαμβάνει, με στόχο αφενός την ανάπλαση των χώρων για καλύτερες προσφερόμενες ελεύθερες υπηρεσίες στους πολίτες και αφετέρου, την

προσπόριση ιδίων εσόδων.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού , ο οποίος λόγω και της προπονητικής του ενασχόλησης στο πρόσφατο παρελθόν, έχει άμεση και ιδιαίτερη γνώση των υψηλών δυνατοτήτων του χώρου, για τη φιλοξενία αθλητικών, πολιτιστικών, επιστημονικών, επιχειρηματικών και άλλων εκδηλώσεων, εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι με φαντασία, σχέδιο, προγραμματισμό, σκληρή δουλειά και συντονισμένες ενέργειες, ο χώρος του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, σε ένα κομβικό σημείο του Λεκανοπεδίου, μπορεί να αποτελέσει σημαντικό πεδίο ανάπτυξης, προς όφελος της τοπικής κοινωνίας, του αθλητισμού, αλλά και της οικονομίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα