Στον τελικό η Λανούς του Μπλάνκο

08:06 29/11/2013 - Πηγή: AEK365

Με τον Ισμαέλ Μπλάνκο στον πάγκο, η Λανούς κέρδισε 2-1 την Λιμπερτάδ από την Παραγουάη και σε συνδυασμό με το 2-1 του πρώτου αγώνα προκρίθηκε στον τελικό του Κόπα Σουνταμερικάνα.
Στο 12' ο Ντιέγκο Γκονζάλες με μακρινό σουτ έδωσε προβάδισμα στην Λανούς και στο 53ο λεπτό ο Χόρχε Γκονζάλες ισοφάρισε για την Λιμπερτάδ. Τέσσερα λεπτά αργότερα η Λανούς κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Πάολο Γκολτζ για να διαμορφωθεί το τελικό 2-1.
Έτσι η Λανούς θα διεκδικήσει το πρώτο Κόπα Σουνταμερικάνα της

ιστορίας της και στον μεγάλο τελικό θα αντιμετωπίσει την Πόντε Πρέτα. Η ομάδα της Βραζιλίας έκανε την έκπληξη και απέκλεισε την Σάο Πάουλο φέρνοντας ισοπαλία 1-1 και ενώ στο πρώτο παιχνίδι είχε κερδίσει με 3-1.
Σημειώνεται πως στο πρωτάθλημα η Πόντε Πρέτα είναι στην προτελευταία θέση και δύσκολα θα γλιτώσει τον υποβιβασμό. Ωστόσο, θα είναι στον τελικό του Κόπα Σουνταμερικάνα, θα διεκδικήσει το πρώτο της τρόπαιο στην διοργάνωση, με τον Λεονάρντο να βάζει μπροστά την ομάδα στο 42' και τον Λουίς Φαμπιάνο να ισοφαρίζει στο 83' για λογαριασμό της Σάο Πάουλο.
Ο τελικός ανάμεσα στην Λανούς και την Πόντε Πρέτα θα είναι διπλός με το πρώτο ματς να διεξάγεται στη Βραζιλία στις 4 Δεκεμβρίου και τον επαναληπτικό στις 11 του ίδιου μήνα στην Αργεντινή.

Keywords
Τυχαία Θέματα