Στον...αέρα ο αγώνας του Φιλιππίδη

16:47 31/5/2013 - Πηγή: AEK365

Ταξίδεψε στο Γιουτζίν με τους...τέσσερις βαθμούς από τη νίκη στου στη Ντόχα, όχι όμως και με τα κοντάρια του. Ο Κώστας Φιλιππίδης ναι μεν βρίσκεται στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, προκειμένου να αγωνιστεί στο Diamond League του Σαββάτου (1/6), παρόλα αυτά δεν γνωρίζει ακόμη αν θα είναι σε θέση να το κάνει και κάτω από ποιες συνθήκες.

Το λάθος του μάνατζερ της διοργάνωσης, ο οποίος δεν έκανε κράτηση για τα κοντάρια με αποτέλεσμα ο αθλητής να ξεκινήσει το ταξίδι δίχως αυτά, ενδεχομένως να στοιχίσει στον Φιλιππίδη

μια ακόμη καλή εμφάνιση στη σειρά αγώνων.

Αν και εφόσον τελικά τα κοντάρια φτάσουν - οι πιθανότητες είναι μικρές - τότε ο αθλητής θα λύσει το πρόβλημα του, διαφορετικά θα προσπαθήσει να δανειστεί από κάποιον άλλο αθλητή, γεγονός που δεν είναι εύκολο.

Ο Φιλιππίδης έχει ξεκινήσει τη χρονιά με άλμα στα 5,82 μ. που αποτελεί πανελλήνιο ρεκόρ για τον ανοιχτό στίβου και μια από τις καλύτερες επιδόσεις φέτος στον κόσμο. Στον ίδιο αγώνα θα πάρουν μέρος οι τρεις αθλητές που ανέβηκαν στο βάθρο των νικητών στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου, Ρενό Λαβιλενί, Μπιορν Οττο και Ραφάελ Χολζντέπε, αλλά και ο Γερμανός Μάλτερ Μορ με φετινό 5,80 μέτρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα