Συνάντηση Δημητρέλου - Κοντοέ

14:05 16/1/2013 - Πηγή: AEK365

Συνάντηση του Ανδρέα Δημητρέλου με τον Γιάννη Κοντοέ θα έχουμε το απόγευμα, μία εξέλιξη που μπορεί να θεωρηθεί και θετική. Το γεγονός ότι ο παίκτης έδωσε το "παρών" στη σημερινή προπόνηση, φάνηκε πρόθεση καλής θέλησης από την πλευρά του και από τη συζήτηση που θα έχει με τον πρόεδρο της ΠΑΕ περιμένει ο ίδιος να πάρει κάποιες εγγυήσεις, προκειμένου να πειστεί και να γυρίσει ουσιαστικά και στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ΠΑΕ. Λύση μπορεί να βρεθεί, εφόσον από την πλευρά της η διοίκηση δείξει ότι επιθυμεί την παραμονή Κοντοέ καλύπτοντας

μέρος των οφειλών που έχει προς το πρόσωπό του, αλλά και πείθοντάς τον πως μπορεί να υπάρξει οριστική λύση στα διοικητικά - οικονομικά προβλήματα της ομάδας.

Μάλιστα, ο Κοντές ήταν "παρών" και στην ομιλία του Λίνεν προς τους παίκτες, όταν ο προπονητής έδειξε σε όλους video με την ανάλυση του αγώνα με την Ξάνθη. Παρ' όλα αυτά όλα είναι ανοιχτά (όπως αφήνει να εννοηθεί και ο παίκτης) και το μέλλον του Κοντοέ στην ομάδα (λογικά) θα ξεκαθαρίσει το απόγευμα και στη συνάντηση που θα έχει με τον Δημητρέλο. Πάντως, σύμφωνα με την πλευρά του παίκτη, ο Κοντοές θα ζητήσει από τον πρόεδρο των "κιτρινόμαυρων" να παίξει κανονικά εναντίον του Άρη και σε περίπτωση που η διοίκηση δεν μπορεί να του παρέχει τις εγγυήσεις που θέλει, να μην του σταθεί εμπόδιο και τη Δευτέρα να αφήσει την προσφυγή του να εκδικαστεί, χωρίς περαιτέρω αναβολή.

Keywords
Τυχαία Θέματα