Συνέχεια με τρία ματς

19:14 10/2/2012 - Πηγή: AEK365

Τρία παιχνίδια περιλαμβάνει το αυριανό πρόγραμμα για την 16η αγωνιστική της Volleyleague ΟΠΑΠ 2011-2012.

Ηρακλής - Παναθηναϊκός
Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Ηρακλής, υποδέχεται τον ουραγό Παναθηναϊκό στο κλειστό της Μίκρας με τους κυανόλευκους να προέρχονται από τον Ευρωπαϊκό αποκλεισμό και τους πράσινους να μετρούν πέντε σερί ήττες.

«Ο Παναθηναϊκός

ψάχνει για βαθμούς, είναι μια καινούργια ομάδα και γι' αυτό το λόγο είναι και επικίνδυνος», σημείωσε αρχικά ο Σωτήρης Δρίκος και συνέχισε: «Εμείς έχουμε αφήσει πίσω την Ευρώπη κι έχουμε στρέψει το βλέμμα στους εγχώριους στόχους μας. Αρχής γενομένης με το αυριανό ματς, δίνουμε σε λίγες ημέρες τρία σημαντικά παιχνίδια, αφού ακολουθεί ο ΠΑΟΚ, που είναι μια καλή και φορμαρισμένη ομάδα κι αμέσως μετά η ΕΑ Πατρών η οποία επίσης έχει ανάγκη τους βαθμούς».
Τόσο ο Ηρακλής όσο και ο Παναθηναϊκός δεν έχουν προβλήματα, με τον Δημήτρη Καζάζη να δηλώνει από την πλευρά του: "Θα είναι αναμφίβολα μια δυνατή αναμέτρηση. Εμείς από την πλευρά μας θα παίξουμε ελεύθερα. Ο Ηρακλής είναι μια ομάδα που δημιουργήθηκε όχι με τα ελληνικά δεδομένα αλλά με βάση τα ευρωπαϊκά δεδομένα και μετά τον αποκλεισμό είναι λογικό να ρίξει όλο το βάρος στο ελληνικό πρωτάθλημα. Είναι λογικό λοιπόν η αναμέτρηση να είναι δύσκολη για εμάς".

ΓΣ Λαμία - ΕΑ Πατρών
Το παραδοσιακό ντέρμπι της περιφέρειας διεξάγεται αύριο το βράδυ στο Χαλκιοπούλειο, με την γηπεδούχο Λαμία να προέρχεται από δύο μεγάλες εκτός έδρας νίκες (με ΠΑΟ και Φοίνικα) που την έφεραν στην 5η θέση της βαθμολογίας και την φιλοξενούμενη ΕΑΠ να αγνοεί τη νίκη από τις 17 Δεκεμβρίου (για την 8η αγωνιστική είχε κερδίσει τον ΑΟ Κηφισιάς).
«Αυτό το ματς έχει μια ιδιαίτερη προϊστορία κι όλα αυτά τα χρόνια οι μεταξύ μας αναμετρήσεις είναι πάντα ντέρμπι», είπε αρχικά ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος και συνέχισε: «Εμείς, από τότε που η ομάδα έχει μαζευτεί μετά από τους αλλεπάλληλους τραυματισμούς, έχουμε θετικά αποτελέσματα κι αυτό είναι αν μη τι άλλο ενθαρρυντικό. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, κι ακόμη κι αν κερδίσουμε δεν θα έχουμε εξασφαλιστεί. Πιστεύω ότι μέχρι και την τελευταία αγωνιστική, θα υπάρχει αγωνία κι εμείς θα πρέπει να είμαστε συνεχώς συγκεντρωμένοι για να πετύχουμε το στόχο μας που είναι η συμμετοχή στα πλέι οφ».
Στη Λαμία δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα, ενώ κι η ΕΑΠ θα παραταχθεί κομπλέ με τον Γιώργο Χριστόπουλο να δηλώνει στο www.eapatron.gr: «Ξέρουμε ότι είμαστε σε δύσκολη θέση αλλά δεν θα τα παρατήσουμε, θα παλέψουμε μέχρι τέλους για να πάρουμε αυτό που θέλουμε και αυτή η ομάδα να μείνει στην κατηγορία γιατί το αξίζει.
Το παιχνίδι με την Λαμία είναι πολύ δύσκολο αλλά θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ότι καλύτερο. Πάντως αν η ΕΑΠ μείνει φέτος στην κατηγορία, θα πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στο χώρο του βόλεϊ».

Άρης - ΑΟ Κηφισιάς
Στο Αλεξάνρειο ο Άρης που προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες, υποδέχεται τον ΑΟ Κηφισιάς που την περασμένη εβδομάδα έδωσε τέλος στο αρνητικό του σερ
Keywords
Τυχαία Θέματα