Συνελήφθη γιατρός για φακελάκι

21:10 20/5/2013 - Πηγή: AEK365

Ένας χειρουργός ωτορινολαρυγγολόγος συνελήφθη επ' αυτοφόρω την ώρα που παραλάμβανε το «φακελάκι» με τα 2.000 που είχε ζητήσει παράνομα από ασθενή για μια επέμβαση που είχε πραγματοποιήσει σε δημόσιο νοσοκομείο!

Ο 67χρονος γιατρός συνελήφθη όταν παρέλαβε τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα από έναν 44χρονο ασθενή που είχε ειδοποιήσει την αστυνομία.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία

αυτόφωρης διαδικασίας για παθητική δωροδοκία.

Σύμφωνα με την καταγγελία που είχε καταθέσει ο ασθενής, ο 67χρονος χειρουργός - ωτορινολαρυγγολόγος, απαίτησε παράνομα και εκβιαστικά το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ, ως αμοιβή για εγχείρηση στην οποία υπεβλήθη από τον ίδιο, λίγες ημέρες νωρίτερα στο συγκεκριμένο Νοσοκομείο.

Σήμερα το πρωί, σε προκαθορισμένο ραντεβού, στο γραφείο του στο Νοσοκομείο, ο γιατρός συνελήφθη από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων, αφού προηγουμένως παρέλαβε το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ, σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή του.

Υπενθυμίζεται ότι η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας είναι αρμόδια για τη διερεύνηση, εξιχνίαση και δίωξη υποθέσεων διαφθοράς, τόσο στο χώρο της Ελληνικής Αστυνομίας, όσο και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα. Για καταγγελίες ανάλογων περιστατικών, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, καθ' όλο το 24ωρο, στο τηλέφωνο 210 - 8779700 της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων.

Keywords
Τυχαία Θέματα