Τα λάθη για Τζιμπούρ-Μανωλά

22:11 28/1/2012 - Πηγή: AEK365

Σε ένα από τα «πηγαδάκια» μετά το τέλος του γεύματος, ο Πέτρος Παππάς ρωτήθηκε για το θέμα του Κώστα Μανωλά, που βρίσκεται στο προσκήνιο και με την ευκαιρία, έγινε ένα σχόλιο και για την απομάκρυνση του Τζιμπούρ και τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Όπως ο ίδιος τόνισε και στις δύο περιπτώσεις, ήταν εξαρχής θετικός για την παραμονή των ποδοσφαιριστών και μάλιστα είχε δώσει εντολή στον Σταύρο Αδαμίδη να «τελειώσει» τις υποθέσεις.

Για τον Αλγερινό είπε χαρακτηριστικά: «Μόλις συμφώνησαν προφορικά με τον

Τζιμπούρ, εγώ ήμουν αυτός που είπα στον Σταύρο να τελειώνουμε το θέμα. Πίστευα πολύ στον Τζιμπούρ και θεωρούσα ότι θα μπορούσαμε να τον πουλήσουμε και να έχουμε κέρδος. Τελικά υπήρξε καθυστέρηση και όταν κλήθηκε ο Τζιμπούρ να υπογράψει, ζήτησε περισσότερα χρήματα. Αν είχε γίνει τότε που υπήρξε η προφορική συμφωνία και είχα πει και εγώ, ο Τζιμπούρ θα είχε μείνει», ήταν το σχόλιο του, με τη συνέχεια να είναι γνωστή. Επεισόδιο με τον Μανόλο Χιμένεθ και εισήγηση του προπονητή για αποχώρησή του, ύστερα από επιθυμία και της διοίκησης.

Όσο για τον Μανωλά, ένα κεφάλαιο ανοιχτό ακόμα, ο Παππάς φαίνεται πως για ακόμα μία φορά ήταν αντίθετος με τους χειρισμούς του Αδαμίδη και σταθερός στην θέση του, ο παίκτης να υπογράψει με τη συμφωνία. Τότε, σύμφωνα με τον Καπετανάκη, ο πρόεδρος της ΑΕΚ, λόγω άλλων οικονομικώς εκκρεμοτήτων που υπήρχαν, είχε πει να καθυστερήσει λίγο η υπόθεση της ανανέωσης και τα χρήματα της προκαταβολής να πάνε αλλού: «Ας το αφήσουμε τώρα, θα τελειώσουμε αργότερα, προέχουν άλλα», ήταν η άποψη του Αδαμίδη, σύμφωνα με το άλλοτε μέλος του διοικητικού συμβουλίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα