Τα όνειρα Ευρώπης συνεχίζονται

18:30 5/5/2013 - Πηγή: AEK365

ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΠΟΥΝΤΕΣΛΙΓΚΑ - 32η αγωνιστική

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ- ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ:

ΓΗΠΕΔΟ: Mage-Solar-Stadion

Η Φράιμπουργκ συνέχισε την εξαιρετική της πορεία επικρατώντας με 2-0 της Άουγκσμπουργκ, νίκη με την οποία διατήρησε τις ελπίδες της για έξοδο στην Ευρώπη. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τη συμπλήρωση μισής ώρας στο παιχνίδι με τον Μακιάντι.

Στο 61' ο Σμιντ εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Κρούσε και έγραψε το 2-0.

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ: Μπάουμαν, Μούιντζα, Χεν, Ντιανέ (46'Γκίντερ), Σοργκ, Σούστερ, Μακιάντι, Σμιντ, Καλιγκιούρι, Ρόζενθαλ (77'Σαντίνι), Κρούσε.

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ: Μάνινγκερ, Βερχέγκ, Κάλσεν-Μπράκερ, Κλάβαν, Ντε Γιονγκ, Μπάιερ, Χαν (77'Μουσόνα), Μόραβεκ, Βέρνερ (62'Οέρλ), Μόλντερς (82'Σπιλερβέτσελ).

ΑΜΒΟΥΡΓΟ-ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ 1-1
ΓΗΠΕΔΟ: Imtech Arena

Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική το Αμβούργο δεν κατάφερε να κερδίσει και έτσι με το 1-1 κόντρα στην Βόλφσμπουργκ βλέπει τις ελπίδες του για ένα εισιτήριο για το Europa League να περιορίζονται αισθητά δυο αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος.
Λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου, το Αμβούργο άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Χέικο Βέστερμαν έπειτα από σέντρα του Φαν Ντερ Φάαρτ. Η Βόλφσμπουργκ από εκείνο το σημείο και έπειτα έκανε δυο αλλαγές και στο 65ο λεπτό έφτασε στην ισοφάριση όταν ο Ιβάν Πέρισιτς, μπήκε αλλαγή, έκανε την σέντρα και ο Χασέμπε με κεφαλιά χάρισε τον πολύτιμο βαθμό στην Βόλφσμπουργκ που παρέμεινε αήττητη για πέμπτο σερί παιχνίδι.

ΑΜΒΟΥΡΓΟ: Ντρόμπνι, Ζι (88' Μπρουμά), Ραΐκοβιτς, Βέστερμαν, Νταικμάιερ, Ρινκόν, Μπαντέλι, Γίρασεκ (84' Μπέιστερ), Φαν ντερ Χάαρτ, Σον, Ρούντνεφς.

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Μπενάλιο, Ροντρίγκες, Κνότσε, Νάλδο, Χασέμπε, Πόλακ, Άρνολντ (64' Μπας Ντοστ), Μεντόγιεβιτς, Ντιέγκο, Βιεϊρίνια (85' Σάφερ), Όλιτς (64' Πέρισιτς)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα