Τα πάντα όλα για Κονσεϊσάο

09:39 9/10/2012 - Πηγή: AEK365

GOAL

Οι διαπραγματεύσεις της ΑΕΚ με την Ολανένσε για τον Κονσεϊσάο, αποτελεί πρώτο θέμα της εφημερίδας: "Ξενύχτι για Κονσεϊσάο", είναι ο κεντρικός τίτλος της, για να υπογραμμίσει: "Η ΑΕΚ τα έχει βρει σε όλα με τον Πορτογάλο προπονητή, αλλά... κατάφερε να μπλέξει με την Ολανένσε που - λογικά - ζητά χρήματα για να σπάσει το συμβόλαιό του. Σε ολονύχτιο θρίλερ εξελίχθηκε η διαπραγμάτευση με την ομάδα του. Στην ΑΕΚ

ποντάρουν στο ότι η Ολανένσε του χρωστάει χρήματα και ίσως τον αφήσει να φύγει. Επαφές και με τον Πάντιτς, που όμως θέλει εγγυήσεις και μεγάλη προκαταβολή. Παραμένουν στο.. βάθος Χάβος και Λίνεν, προτάθηκε ο Κατσαβάκης".

SPORTDAY

Κονσεϊσάο... συνέχεια και στη SD. "Έτοιμος ο Κονσεϊσάο να αναλάβει, αρκεί ο Δημητρέλος να τα βρει με την Ολανένσε", γράφει η εφημερίδα και τονίζει στο ρεπορτάζ της: "Έπειτα από σκληρές διαπραγματεύσεις με τον πρόεδρο της Ολιανένσε κι αφού τον πίεσε να ρίξει κατά πολύ τις απαιτήσεις που προέβαλε για να λύσει το συμβόλαιο του 37χρονου τεχνικού, η "Ένωση" του κατέθεσε συγκεκριμένη οικονομική προσφορά.

Το αν αυτή θα γίνει δεκτή λοιπόν από το Δ.Σ. του πορτογαλικού συλλόγου θα κρίνει το αν ο Κονσεϊσάο θα φορέσει τελικά την κιτρινόμαυρη φόρμα.

Μετά από πολύωρες συζητήσεις στις οποίες συμμετείχε η πλευρά του Κονσεϊσάο (δια του δικηγόρου του), ο Ανδρέας Δημητρέλος και ο πρόεδρος της Ολανένσε, Ισιντόρο Σόουζα, ο τελευταίος έπεσε από τις... τρελές αξιώσεις του για να λύσει το συμβόλαιο του Πορτογάλου τεχνικού. Και ρόλο σε αυτό -πέραν των πιέσεων του ίδιου του Κονσεϊσάο- έπαιξε και η συνειδητοποίηση πως η ΑΕΚ δεν επρόκειτο να του καταβάλλει κάτι παραπάνω από ένα συμβολικό ποσό.

Αυτό το ποσό λοιπόν έφτασε τις 40.000 ευρώ (συν τις εισπράξεις ενός φιλικού που θα γίνει στο ΟΑΚΑ) και αποτελεί την τελευταία προσφορά της "Ένωσης". Επειδή ωστόσο ο ίδιος ο Σόουζα δεν είχε τη δικαιοδοσία να τη δεχθει ή να την απορρίψει μόνος, δεσμεύτηκε ότι θα την καταθέσει στο Δ.Σ. που θα γίνει γι' αυτόν αποκλειστικά το λόγο το μεσημέρι της Τρίτης.

Κι εφόσον τελικά γίνει αποδεκτή, ο Κονσεϊσάο (που νωρίτερα θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση για να ασκήσει επιπλέον πίεση) θα ενεργοποιήσει τη δεδομένη συμφωνία του με την ΑΕΚ και θα ταξιδέψει στην Αθήνα για να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία".

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Η επιθυμία της ΑΕΚ να φέρει τον Κονσεϊσάο στην Αθήνα, είναι κεντρικό θέμα στην εφημερίδα: "Όλα για Κονσεϊσάο", τονίζει η εφημερίδα, για να προσθέσει: "Ολονύχτιες διαπραγματεύσεις και συζητήσεις μεταξύ του Ανδρέα Δημητρέλου και του προέδρου του πορτογαλικού συλλόγου, Ισιντόρο Σόουζα. Τρομερή επιθυμία του Πορτογάλου προπονητή να αναλάβει την Ένωση και εντονότατες πιέσεις όλη τη μέρα χθες προς τον πρόεδρο της Ολανένσε από τον οποίο απαίτηση: "Αφήστε με να πάω στην ΑΕΚ". Συν τοις άλλοις, η εφημερίδα γράφει πως ο Βιντιάδης ζήτησε το καταστατικό της ΑΕΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα