Τα πολλά ερωτηματικά των επενδυτών

09:46 21/3/2012 - Πηγή: AEK365

SPORTDAY

Με τίτλο: «Θέατρο του παραλόγου» κυκλοφορεί η εφημερίδα στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ και αναφέρεται σε όλα όσα συμβαίνουν γύρω από τους υποψήφιους επενδυτές που είναι διατεθειμένοι να βάλουν σε πρώτη φάση 2 εκατ. ευρώ για να αποκτήσουν το 10% των μετοχών. Μάλιστα, γίνεται αναφορά και στη δεύτερη πρόταση που εξετάζεται, τονίζοντας πως και οι δύο είναι αμφιλεγόμενες, έτσι όπως παρουσιάστηκαν στο Δ.Σ. από τους Δημητρέλο και Κασνακίδη, από τη στιγμή που οι δύο πρόεδροι δεν έδωσαν πειστικά στοιχεία για το ποιος είναι από πίσω. Από

εκει και πέρα γίνεται αναφορά στα ονόματα που εμφανίζονται στο προσκήνιο, στις προθέσεις των ποδοσφαιριστών να κατέβουν σε αποχή, αν δεν πληρωθούν μέχρι την Παρασκευή, όπου υπήρξε νέα δέσμευση πληρωμών από τη διοίκηση και φυσικά το ματς με τον Παναιτωλικό που βρίσκεται στον αέρα, λόγω των ζημιών του ΟΑΚΑ από το ντέρμπι της περασμένης Παρασκευής.

GOAL

Για «deal με μπόλικο μυστήριο» κάνει λόγο η εφημερίδα και αναφέρεται φυσικά στον άγνωστο επενδυτή που είναι διατεθειμένος να βάλει σε πρώτη φάση 2 εκατ. ευρώ για να πάρει το 10% των μετοχών της ΠΑΕ, με προοπτική το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της εταιρίας. Μάλιστα, γίνεται αναφορά για τρία ραντεβού του Ανδρέα Δημητρέλου με τον εκπρόσωπο της άλλης πλευράς, Γιάννη Χρήστου και τον νομικό σύμβουλό της, την στιγμή που όπως τονίζει η εφημερίδα φουντώνουν τα σενάρια για Ψωμιάδη και Ξενιάδη. Από εκεί και πέρα, γίνεται αναφορά και στους μετόχους που παραμένουν εξαφανισμένοι, την στιγμή που υπάρχει η δέσμευση προς τους ποδοσφαιριστές ότι μέχρι την Παρασκευή θα πληρωθούν.

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Τα 2 εκατ. ευρώ που φέρνουν οι υποψήφιοι επενδυτές, τα οποία τους δίνουν το 10% των μετοχών της ΠΑΕ, είναι το βασικό θέμα της εφημερίδας, η οποία μάλιστα κάνει λόγο για χθεσινοβραδινή συνάντηση του Ανδρέα Δημητρέλου με τους εκπροσώπους της άλλης πλευράς, Χρήστου και Μιχάλη, όπου δεσμεύτηκαν ότι μέχρι σήμερα θα στείλουν τα χρήματα. Παράλληλα, η εφημερίδα τονίζει πως παρότι δεν υπάρχει κανένας Ξενιάδης πίσω από την υπόθεση, υπάρχουν πολλά ερωτηματικά γύρω από τον υποψήφιο επενδυτή, αν και η ΕΕΑ είναι αυτή που θα τον κρίνει και βάζει τις ασφαλιστικές δικλίδες. Αναφορά γίνεται και στη δέσμευση του Γιάννη Σγουρού για το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, τονίζεται η στάση της διοίκησης στο θέμα των πληρωμών, εκεί όπου είπαν στους παίκτες να κάνουν υπομονή μέχρι την Παρασκευή, ενώ γίνεται λόγος και στα αγωνιστικά πλάνα του Κωστένογλου για το ματς με τον Παναιτωλικό, όπου πάει με... συνταγή Τρίπολης, αλλά με τον Κλωναρίδη βασικό.

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ

Για έλευση επενδυτών που φέρνουν λεφτά κάνει λόγο στο πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα, η οποία τονίζει πως τα 2 εκατ. ευρώ που βάζουν με το την τιμή της μετοχής στο 1,2 ευρώ, παίρνουν το 10% αλλά στόχος τους είναι να πάρουν το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ, όπως τονίστηκε χαρακτηριστικά στον Ανδρέα Δημητρέλο. Παράλληλα, γίνεται λόγος για την επιφυλακτικότητα του Χάρη Οικονομόπουλου, τις ασφαλιστικές δικλίδες που

Keywords
Τυχαία Θέματα