Τα στοιχεία των μικρομετόχων ζητάει ο Κοτσώνης

12:45 27/3/2013 - Πηγή: AEK365

Με ανακοίνωση του το μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ζητάει από όλους τους μικρομετόχους τα προσωπικά τους στοιχεία για να τους οργανώσει ενόψει και της προσπάθειας ανάληψης της διοίκησης της ΠΑΕ ΑΕΚ που αποκάλυψε χθες ο Αντρέας Ανατολιωτάκης. Το αεκ365 δημοσιεύει την ανακοίνωση του αλλά οφείλει να σημειώσει πως δεν φερει ουδεμία ευθύνη για την χρήση των στοιχείων από τον Κωνσταντίνο Κοτσώνη. Οποιος στείλει τα στοιχεία του για να συμμετάσχει στην κίνηση

Κοτσώνη το κάνει με δική του ευθύνη. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ο μέτοχος τής ΠΑΕ ΑΕΚ Κοτσώνης Κων/νος προχωρά στήν σύσταση Σωματείου-Ένωσης Μετόχων τής ΠΑΕ ΑΕΚ, προκειμένου μέσω αυτού τού σχήματος να οργανωθούν οι νυν αλλά και μελλοντικοί μέτοχοι τής εταιρείας και να διεκδικήσουν αποτελεσματικότερα τά δικαιώματα τους αλλά και να εκφράσουν τίς απόψεις τους για τό μέλλον τής εταιρείας.

Για τόν σκοπό αυτό καλούνται όσοι γνωρίζουν ήδη ότι είναι μέτοχοι ή έχουν αγοράσει εισιτήριο διαρκείας τών 150 ευρώ και άνω τήν τρέχουσα περίοδο και επιθυμούν να εγγραφούν να επικοινωνήσουν μαζί του με τούς εξής τρόπους:

Με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στήν διεύθυνση: [email protected]

Με μήνυμα στο κινητό: 6944802993.

Απαραίτητα στοιχεία είναι εκτός τού ονοματεπώνυμου, η διεύθυνση, τό τηλέφωνο, ο Αριθμός Δελτίου Ταυτότητας, ο Αριθμός Φορολογικού Μητρώου καθώς και τό επάγγελμα.

Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να ζητούν οι ενδιαφερόμενοι μέσω τής ηλεκτρονικής διεύθυνσης αλλά και μέσω τού πιο πάνω τηλεφώνου από τίς 6-10μ.μ.

Αθήνα 27/03/2013,

Κοτσώνης Κ.

Μέτοχος ΠΑΕ ΑΕΚ,

Μέλος Δ.Σ. ΠΑΕ ΑΕΚ".

Keywords
Τυχαία Θέματα