Τα βλέμματα στο Μάντσεστερ

10:20 22/10/2011 - Πηγή: AEK365

PREMIER LEAGUE 9η αγωνιστική

Το ντέρμπι στο "Ολντ Τράφορντ" δεσπόζει στην 9η αγωνιστική με την πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να υποδέχεται την "μισητή" συμπολίτισσα και πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι. Μέχρι στιγμής η ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον τα έχει πάει περίφημα στα ντέρμπι με εμφατικές νίκες επί Τσέλσι και Άρσεναλ ενώ κατάφερε να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας από το "Άνφιλντ" κόντρα στην Λίβερπουλ. Για το ντέρμπι του Μάντσεστερ, ο Σκωτσέζος

τεχνικός δεν υπολογίζει στους Γκιγκς, Κλέβερλι και Ράφαελ ενώ αντίθετα έτοιμοι είναι οι Βίντιτς, Φέρντιναντ με τον Ρούνεϊ να ξεκινά βασικός.

Η Μάντσεστερ Σίτι θα επιδιώξει το θετικό αποτέλεσμα για να παραμείνει στην κορυφή με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι να εμπιστεύεται τους Αγκουέρο, Μπαλοτέλι στην επίθεση με τον Τζέκο να μένει στον πάγκο. Επιπλέον, Κλισί και Ρίτσαρντς θα ξεκινήσουν βασικοί αντί των Κολάροφ, Ζαμπαλέτα αντίστοιχα.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, η Τσέλσι φιλοξενείται από την ΚΠΡ και θέλει να δώσει συνέχεια στο σερί θετικών αποτελεσμάτων που έχει με τον Βίλας Μπόας να ξεκινά τους Ντρογκμπά, Στάριτζ και Μάτα που ξεκουράστηκαν στον αγώνα με την Γκενκ, με τον Τόρες να είναι τιμωρημένος και τον Ραμίρες να είναι τραυματίας. Η ομάδα του Λονδίνου στοχεύει στην νίκη η οποία σε συνδυασμό με ισοπαλία στο ντέρμπι του Μάντσεστερ θα την φέρει ακόμα πιο κοντά στην κορυφή.

Με μοναδικό στόχο την νίκη, η Λίβερπουλ υποδέχεται την Νόριτς με τον Στίβεν Τζέραρντ να ξεκινάει βασικός παίρνοντας την θέση του τιμωρημένου Λούκας ενώ ο Κένι Νταλγκλίς μπορεί να υπολογίζει στην βοήθεια των Άγκερ και Τζόνσον.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής στην Premier League
Σάββατο 22/10 (17:00)
Γουλβς-Σουόνσι (14:45)
Άστον Βίλα-Γουέστ Μπρομ
Μπόλτον-Σάντερλαντ
Νιούκαστλ-Γουίγκαν
Λίβερπουλ-Νόριτς (19:30)
Κυριακή 23/10 (15:30)
Άρσεναλ-Στόουκ
Φούλαμ-Έβερτον
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μάντσεστερ Σίτι
Μπλάκμπερν-Τότεναμ (17:00)
ΚΠΡ-Τσέλσι (18:00)

Keywords
Τυχαία Θέματα