Ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο για να γνωρίσει όλους του φίλους του στο Facebook! (ΦΩΤΟ)

20:29 21/11/2013 - Πηγή: AEK365

Ο 38χρονος Ντάνιελ Σο από την Αγγλία έχει βάλει ένα μεγάλο στόχο: να γνωρίσει από κοντά τους φίλους του από το Facebook.

Συγκεκριμένα, θέλει να συναντήσει τους 730 από τους 1.103 φίλους του στο Facebook που δεν τους ξέρει μέσα σ' ένα χρόνο, ανεξάρτητα από τον τόπο κατοικίας τους.

Η προσπάθειά του ξεκίνησε τον περασμένο Άυγουστο με τον Σο να συναντά από δύο άτομα κάθε μέρα.

Αφορμή για αυτή την απόφαση στάθηκε ο ξάδερφος του, ο οποίος τον προκάλεσε,

αφού διαπίστωσε πως δεν έχει δει ποτέ από κοντά κάποιον από τους φίλους του στο Facebook. Το στοίχημα μπήκε και ο Ντάνιελ «έπιασε» δουλειά λέγοντας πως αν χάσει το στοίχημα του, θα αφήσει γενειάδα να μεγαλώσει μέχρι τον επόμενο Νοέμβριο.

Προς το παρόν ο 38χρονος έχει συναντήσει 129 διαδικτυακούς του φίλους κυρίως στο Μπίρμινχαμ και την Μάντσεστερ. Όμως, θα πρέπει να ταξιδεύσει και υπερατλαντικά, για να βρει τους φίλους του από την Ιαπωνία και την Αυστραλία.

«Ξεκίνησα να βγαίνω με τους φίλους μου που μένανε κοντά. Την περασμένη εβδομάδα συνάντησα έναν φίλο μου στο Μπίρμινχαμ, αλλά σε λίγο καιρό θα πρέπει να ταξιδέψω και σε άλλες περιοχές για να βγω και με τους υπόλοιπους».

Για το λόγο αυτό τώρα ψάχνει χρηματοδότες και υπόσχεται ότι τα κέρδη της προσπάθειάς του θα δοθούν στην οργάνωση για την αντιμετώπιση ασθενειών νευρολογικής κίνησης, που πάσχει και ο θετός πατέρας της συζύγου του.

«Πιστεύω πως είναι μια τρελή ιδέα. Παρ' ότι η βενζίνη έχει αυξηθεί τους τελευταίους μήνες, είναι υπέροχο αυτό που κάνει ο Ντάνιελ», λέει η σύζυγός του. «Έχει κάνει πολλές δωρεές τα τελευταία χρόνια. Ο πατριός μου πάσχει από μια νευρολογική ασθένεια και ξέρω ότι αυτό που κάνει, εν μέρει θα τον βοηθήσει», συνέχισε.

Keywords
Τυχαία Θέματα