Τεννές: Η ΑΕΚ δεν ήταν καλύτερη

17:06 3/1/2012 - Πηγή: AEK365

Η εμπειρία της ΑΕΚ ήταν αυτή που της έδωσε τη νίκη στο μεταξύ τους παιχνίδι και όχι η υπεροχή της, τόνισε ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Μπάμπης Τεννές. Ο 58χρονος τεχνικος υποστήριξε πως ο ενθουσιασμός της ομάδας του δεν ήταν αρκετός για να κάμψει την εμπειρία μιας μεγάλης ομάδας, και η Ένωση πήρε τη νίκη χωρίς να ιδρώσει. Παράλληλα τόνισε πως η ομάδα του δεν έχει την ανάγκη να είναι κάτω από καμία «ομπρέλα» καθώς είναι μέσα στις 3-4 ομάδες που δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα.

class="MsoNormal"> Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μπάμπης Τεννές στον «Sentra FM»:

«Ο Παναιτωλικός είναι μέσα στις 3-4 ομάδες που δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα.

Ενοχλούνται οι άνθρωποι της ομάδας όταν προσπαθούν να τη «δέσουν» πίσω από κάποιο άρμα»

«Ο Παναιτωλικός είναι μια ομάδα που τραβάει το δρόμο της. Είναι μια ομάδα που δεν ασχολείται με δανεικούς παίκτες και δεν είναι σε άρμα.

Έχει εξαιρετική διοίκηση και συνέπεια. Έχει εξαιρετικές εγκαταστάσεις, ωραίο κόσμο και δεν έχει ανάγκη να μπει κάτω από κάποια ομπρέλα» ήταν αρχικά τα λόγια του έμπειρου τεχνικού.

Για το αν θα αγωνιστεί στην αναμέτρηση της Τετάρτης με τον Παναθηναϊκό ο Γιώργος Θεοδωρίδης:

«Οι πιθανότητες να αγωνιστεί στην αυριανή αναμέτρηση ο Θεοδωρίδης είναι 50-50. Ξέρω την επιθυμία του να παίξει στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Στην αποστολή θα είναι, αλλά θα δω αν θα τον χρησιμοποιήσω»

Για την απουσία των Λέτο και Κουίνσι από το αυριανό παιχνίδι:

«Ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη ομάδα και μια μεγάλη ομάδα δεν μπορεί να λέει ότι στηρίζεται σε δυο παίκτες. Είναι αλήθεια ότι είναι βασικοί ποδοσφαιριστές της ομάδας τους. Αλλοίμονο αν υποβαθμίσουμε τον Παναθηναϊκό επειδή δεν παίζουν ο Λέτο και ο Κουίνσι»

Για την ενδεχόμενη απουσία του Θεοδωρίδη:

«Θα είναι σημαντική απουσία ο Θεοδωρίδης. Είναι αναντικατάστατος .Είναι ο αρχηγός της ομάδας. Δεν θα πρέπει να μπούμε στη διαδικασία να σκεφτούμε ότι αν μας λείπει ένας παίκτης δεν μπορούμε να παίξουμε καλά»

Για τους στόχους του Παναιτωλικού:

«Αν κερδίσουμε και με δεδομένο ότι έχουμε 2 παιχνίδια λιγότερα από κάποιες ομάδες που βρίσκονται πάνω από εμάς, θα μιλάμε για μια άνετη παραμονή και από εκεί και πέρα ό,τι προκύψει. Στόχος να έχουμε μια σταθερή πορεία στη μεγάλη κατηγορία»

Για το αν έχουν οι ομάδες την οικονομική δυνατότητα για μεταγραφές:

«Οι ομάδες δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα. Ομως κανείς δεν ξέρει τι γίνεται από τη μία στιγμή στην άλλη. Στην ΑΕΚ παρουσιάζεται νέος επενδύτης και στον Παναθηναϊκό οι Σαουδάραβες. Βέβαια ως τώρα φεύγουν παίκτες, άρα θα παρουσιαστούν πιο α

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Αθλητικά > AEK365