Τέρι: Ευγνωμονώ τον Μουρίνιο

23:13 21/10/2013 - Πηγή: AEK365

Ο αμυντικός της Τσέλσι αναφέρθηκε στις λιγοστές ευκαιρίες που έλαβε πέρσι, όπως και στην αγωνιστική του ανάκαμψη, που όπως είπε, είναι έργο του Πορτογάλου προπονητή.
Από την αρχή των δηλώσεών του, ο έμπειρος στόπερ αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που πέρασε την περασμένη σεζόν, όταν στον πάγκο της ομάδας βρισκόταν ο Ράφα Μπενίτεθ: «Είναι δύσκολο να δεχτείς ότι δεν παίζεις κάθε εβδομάδα. Ήταν η πρώτη φορά που έμεινα εκτός εξαιτίας σοβαρού τραυματισμού και μετά έπρεπε να εντυπωσιάσω ξανά. Ακόμα και όταν αγωνιζόμουν καλά, δεν είχα σίγουρη θέση. Ήταν πολύ άσχημο για μένα. Δυστυχώς, ο τότε

προπονητής χρησιμοπιούσε άλλους δύο αμυντικούς και το δέχτηκα. Δούλεψα σκληρά στη φυσική μου κατάσταση και αγωνίστηκα σε ορισμένα παιχνίδια με τις ρεζέρβες και φιλικά, κεκλεισμένων των θυρών».
Όσον αφορά για τον άνθρωπο που τον πίστεψε ξανά και τον επανέφερε στην ενδεκάδα, τον Ζοσέ Μουρίνιο, τόνισε πως: «Η καριέρα μου βρίσκεται εδώ που είναι εξαιτίας αυτού του ανθρώπου που κάθεται δίπλα μου. Ήταν ειλικρινής στην αρχή της περιόδου. Είπε ότι εάν αγωνιζόμαστε καλά, θα κρατήσουμε τη θέση μας στην ενδεκάδα. Είμαι επικεντρωμένος στο να παίζω καλά. Όσο για την ομάδα, βρίσκεται σε καλό μομέντουμ. Σιγά- σιγά πλησιάζουμε εκεί που θέλουμε να βρεθούμε».
Προκειμένου, βέβαια, να αποφευχθούν ενδεχόμενες παρεξηγήσεις, όσων αφορά τους άλλους αμυντικούς της ομάδας, που πήραν περισσότερες ευκαιρίες πέρσι, ο Τέρι ξεκαθάρισε πως: «Τόσο ο Κέιχιλ όσο και ο Λουίζ είναι σπουδαίοι αμυντικοί και ωρίμασαν στην Τσέλσι. Ο Κέιχιλ είναι καλος με τη μπάλα στα πόδια, εξαιρετικός στον αέρα και σημειώνει σημαντικά γκολ. Ο Λουίζ διαβάζει το παιχνίδι και όταν έχει τη μπάλα στα πόδια του σημειώνει απίστευτα γκολ. Καταλαβαίνω ότι με εμάς τους τρεις θα υπάρχει έντονος συναγωνισμός. Είναι στο χέρι του καθενός να κρατήσει τη θέση του».

Keywords
Τυχαία Θέματα