Τέσσερις Έλληνες στο Challenge της IAAF

17:01 7/6/2013 - Πηγή: AEK365

Τέσσερις Έλληνες αθλητές θα λάβουν μέρος στο Challenge της IAAF, το οποίο θα γίνει την Κυριακή (9/6), στο Ραμπάτ.Πρόκειται για τους Λούη Τσάτουμα, Κώστα Μπανιώτη, Γιώργο Τσάκωνα και Νίκη Πανέτα, οι οποίοι θα επιδιώξουν το καλύτερο δυνατό.

Στο μήκος, ο Τσάτουμας προέρχεται από το 8,06 μ. της Καλαμάτας, επίδοση που θέλει να βελτιώσει. Ο αθλητής του Δημήτρη Βασιλικού είναι σε καλή κατάσταση κάτι που θα επιδιώξει να δείξει στον αγωνιστικό χώρο.

«Ο πρώτος αγώνα της χρονιάς, κυμάνθηκε

στα επίπεδα που θέλαμε. Αυτό που επιδιώκουμε εγώ και ο προπονητής μου (σ.σ. Δημήτρης Βασιλικός) από αυτούς τους πρώτους αγώνες της χρονιάς είναι η σταθερότητα σε άλματα πάνω από τα 8,00 μέτρα. Η φετινή χρονιά δεν έχει καμία σχέση με την περσινή, στη διάρκεια της οποίας αντιμετώπισα προβλήματα τραυματισμών. Ωστόσο εξαιτίας εκείνων των προβλημάτων φέτος χρειάζεται να κάνω αρκετούς αγώνες μέσα από τους οποίους θα σταθεροποιηθώ σε υψηλό επίπεδο», είπε αρχικά ο Τσάτουμας, ο οποίος αναφέρθηκε και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Μόσχας: «Αρχικά θέλω να πιάσω το όριο. Το 8,25 μ. που είναι το υψηλό όριο είναι μια δύσκολη επίδοση. Από εκεί και πέρα με ενδιαφέρει να είμαι υγιής, προκειμένου να κάνω την προπόνηση μου δίχως προβλήματα».

Keywords
Τυχαία Θέματα