Τετράδα με Σισέ

17:31 5/2/2012 - Πηγή: AEK365

PREMIER LEAGUE- 24η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ- ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: 2-1
Γήπεδο: Σεντ Τζέιμ Παρκ
Απόσβεση από νωρίς ξεκίνησε να κάνει ο Παπί Σισέ στη Νιούκαστλ, καθώς με γκολ στην πρώτη του εμφάνιση στην Πρέμιερ Λιγκ, έδωσε τη νίκη στην ομάδα του με 2-1 κόντρα στην Άστον Βίλα.
Η Νιούκαστλ

απείλησε στο 16ο λεπτό με την κεφαλιά του Σισέ να απομακρύνεται από τον Γκίβεν, ενώ στο 28' ο Κρουλ απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Ντάρεν Μπεντ.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 30ο λεπτό. Ο Σαντόν έκανε τη σέντρα από αριστερά ο Νταν έδιωξε λανθασμένα και ο Μπα πλάσαρε τον Γκίβεν κι έκανε το 1-0.
Οι «καρακάξες» συνέχισαν να πιέζουν, αλλά η Άστον Βίλα κατάφερε να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.
Ο Ν'Ζόγμπια έκανε τη σέντρα και ο Ρόμπι Κιν με σουτ στην κίνηση, έφερε το ματς στα ίσια.
Στο 62ο λεπτό η Νιούκαστλ έφτασε μια ανάσα από το γκολ, καθώς η κεφαλιά του Σισέ πέρασε ελάχιστα άουτ, ενώ στο 71' ο Σενεγαλέζος πέτυχε γκολ στο ντεμπούτο του με τις «καρακάξες».
Ο Σενεγαλέζος έκανε το 2-1 από κοντά με προβολή, μετά από λάθος διώξιμο του Νταν, ενώ στο 80' ο Γκίβεν απέκρουσε το σουτ του Περτς.
ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Κρουλ, Σίμπσον, Ουίλιαμσον, Κολοτσίνι, Σαντόν, Γκάθρι, Περτς Τέιλορ (34' Ομπερτάν), Γκουτιέρες, Μπα (89' Σο.Αμεόμπι), Μπεστ (14' Σισέ).
ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: Γκίβεν, Χάτον, Κουεγιάρ, Νταν, Γουόρνοκ, Πετρόφ, Κλαρκ (85' Γκάρντνερ), Άιρλαντ (46' Μπάναν), Κιν, Ν'Ζόγμπια (67' Χέσκεϊ), Μπεντ.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα