Θα κλάψω, αλλά δεν θα φοβηθώ…

16:50 15/4/2013 - Πηγή: AEK365

Για την ΑΕΚ της Καρδιάς και της Προσφυγιάς, μετά από 89 χρόνια Ζωής στην Ελλάδα.... Θα κλάψω, αλλά δεν θα φοβηθώ... εγώ θα ζήσω με την ΑΕΚ που αγαπώ, είμαι ΑΕΚ και θα κρατηθώ...!!!

ΑΕΚ. Ναι θα κλάψω, θα κλάψω για την ΑΕΚ,

θα κλάψω για τα τρία γράμματα της Ιστορίας, για τα τρία γράμματα βγαλμένα από τα κόκαλα των Ελλήνων ηρώων, για τα τρία γράμματα γραμμένα στην καρδιά, στον χρόνο, στην ιστορία....
Ναι, θα κλάψω για τα τρία γράμματα, για το βαρύ φορτίο που κουβάλησαν στις πλάτες τους οι κυνηγημένοι πρόσφυγες.
Ναι, θα κλάψω για τα τρία γράμματα, για το δέντρο με τις προσφυγικές ρίζες, το δέντρο του ξεριζωμού, που το έφερε μαζί του ο παππούς μου με την ελπίδα να ανθίσει , να καρποφορήσει και να ξαναγεννηθεί μέσα από τις στάχτες, το μπόλιασε με αγάπη και με αγώνες με αίμα....
Αυτήν την ελπίδα, αυτό το όνειρο, δεν θα το αφήσω να σβήσει, το καντήλι που άφησαν αναμμένο στην Πατρίδα, καίει ακόμη και η φλόγα του φωτίζει και ζεσταίνει την καρδιά, με οδηγεί στα στενά της Πόλης, στους δρόμους του Πόντου, στους δρόμους που συναντήθηκαν ο Αιμίλιος Ιωνάς και ο Κώστας Σπανούδης στην Αθήνα, ο Νίκος Πετρόπουλος και ο Φανούριος Βυζάντιος στη Θεσσαλονίκη και κράτησαν Ζωντανή την ΑΕΚ!!!
Ναι, θα κλάψω όπως τότε, παλιά, που ήθελα να με πάει ο πατέρας μου στο γήπεδο για να δω τον πρώτο μου αγώνα με τον Άρη... στα χώματα της Ν. Φιλαδέλφειας και Νικήσαμε και τα καταφέραμε!!!
Ναι, θα κλάψω όπως τότε που γκρεμίζανε «Τα Τείχη» του Ναού της Νέας Φιλαδέλφειας, μετά από τον τελευταίο αγώνα πάλι με τον Άρη (τυχαίο!!!).

Ναι, θα κλάψω γι αυτήν την ΑΕΚ, για την ΑΕΚ της καρδιάς και της Προσφυγιάς... αλλά δεν θα φοβηθώ γιατί...
ΑΕΚ Σημαίνει Προσφυγιά Ξεριζωμένη και μέσα από τις στάχτες Αναγεννημένη και η δική μου ΑΕΚ ΔΕΝ πεθαίνει!!! Είναι ΤΕΜΟΝΑΕΚ!!!

Δεν θέλω άλλο ΑΦΜ, φτάνει αυτό που έχω, έχουμε όνομα, έχουμε οικόπεδο να φτιάξουμε νέο σπίτι, δεν θέλω Νέα ΑΕΚ, θέλω αυτήν που έχω και είχα τόσα χρόνια, την ΑΕΚ 89 ετών να συνεχίσει την ιστορία της!!! Ναι από την Δ, την Γ΄, την Β΄ Εθνική!!! Ποιος είναι αυτός που θα υπογράψει τον βίαιο θάνατό της, την δολοφονία της, την ιστορία της; Η ΑΕΚ Δεν πεθαίνει, έχει όνομα είναι Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως!!! έτσι απλά, ΑΕΚ.-

Αυτοί που την ανάγκασαν σε Αυτοκτονία θα τιμωρηθούν....

Δρομέας της ΑΕΚ
Ζαχαριάδης Γιώργος

Keywords
Τυχαία Θέματα