Θα περιμένει την ΑΕΚ ο Πετρόπουλος

17:06 9/5/2013 - Πηγή: AEK365

Όλο αυτό το διάστημα οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ παρακολουθούν και ενημερώνονται καθημερινά για τις εξελίξεις στην «Ένωση», περιμένοντας να ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο αναφορικά με την επόμενη μέρα της ομάδας και να δουν και οι ίδιοι ποιον δρόμο θα ακολουθήσουν και τι θα κάνουν. Αν και αρχικά οι περισσότεροι εξέφραζαν την άποψη να αποχωρήσουν από τον σύλλογο και να μην τον ακολουθήσουν σε χαμηλότερη κατηγορία, τα όσα έχουν προκύψει τελευταία και η προοπτική που φαίνεται πως μπορεί να δημιουργηθεί με ενδεχόμενη ενασχόληση

του Δημήτρη Μελισσανίδη με την ΑΕΚ έχουν κάνει τους «κιτρινόμαυρους» να βλέπουν με άλλο... μάτι την παραμονή στον «Δικέφαλο» και δείχνουν διάθεση να περιμένουν τις οριστικές εξελίξεις προτού αποφασίσουν τι θα κάνουν.

Σε αυτή την κατηγορία των παικτών ανήκει και ο Αντώνης Πετρόπουλος, ο οποίος έχει δεχθεί κρούσεις από την... μισή Σούπερ Λιγκ, καθώς και δύο συλλόγους από την Ρωσία και την ιταλική Βερόνα. Ο 27χρονος φορ έχει πάρει «μήνυμα» πως υπολογίζεται από τη νέα τάξη πραγμάτων για την επόμενη μέρα της ΑΕΚ και όπως τόνιζε στο περιβάλλον του θα περιμένει την «Ένωση», προτού κάνει το παραμικρό. Ο ίδιος θεωρεί πως μια ΑΕΚ με γερές βάσεις, που θα ξεκινήσει από το μηδέν με στόχο να επιστρέψει στην κορυφή αποτελεί μεγάλο δέλεαρ για τον οποιοδήποτε και γι' αυτό και δεν θα βιαστεί να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, προτού κάνει μια επίσημη κουβέντα με τους ανθρώπους που θα έχουν λόγο στην επόμενη μέρα των «κιτρινόμαυρων».

Keywords
Τυχαία Θέματα