«Οικογένεια στα εύκολα και στα δύσκολα»

09:52 9/10/2012 - Πηγή: AEK365

Στις έξι πρώτες αγωνιστικές της Super League, ο Πλατανιάς έχει πετύχει τρεις νίκες κάνοντας ένα πολύ καλό ξεκίνημα στην παρθενική του παρουσία στην μεγάλη κατηγορία με τον Μάρκο Μαραγκουδάκη να υποστηρίζει πως το μεγάλο πλεονέκτημα της ομάδας είναι πως παραμένει οικογένεια τόσο στα εύκολα όσο και στα δύσκολα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο επιθετικός του Πλατανιά στο NOVAΣΠΟΡ FM 94.6
Για την πορεία του Πλατανιά στο πρωτάθλημα και τους λόγους αυτής της πορείας: "Είμαστε η ευχάριστη έκπληξη

του πρωταθλήματος και ούτε εμείς το πιστεύαμε πως θα γινόταν κάτι τέτοιο. Έχουμε δουλέψει και έχουμε κάνει τον κόσμο να μάθει τον Πλατανιά. Είναι μεγάλο πλεονέκτημα οι έμπειροι παίκτες που έχουμε στην ομάδα καθώς και το γεγονός ότι είμαστε οικογένεια, κάτι που το διατηρούμε και στα εύκολα και στα δύσκολα. Επίσης είμαστε καλά οικονομικά και δεν έχουμε προβλήματα, όπως άλλες ομάδες".
Για την δική του παρουσία στον Πλατανιά: "Πάντα θέλω να δίνω τον καλό μου εαυτό και πάνω από όλα να το ευχαριστηθώ. Το χαιρόμαστε από πέρσι όλο αυτό που γίνεται γιατί ποτέ δεν υπήρχε ομάδα από τα Χανιά στην κορυφαία κατηγορία. Έχουμε φτιάξει πολύ καλή ομάδα και πιστεύω πως θα πάμε πολύ καλά. Θέλω και εγώ να βάλω το λιθαράκι μου σε αυτό".
Τις διαφορές των μικρότερων κατηγοριών από την μεγάλη και πώς βιώνει αυτή την αλλαγή: "Με βολεύει ο τρόπος παιχνιδιού στην μεγάλη κατηγορία γιατί υπάρχουν περισσότεροι χώροι. Ειδικά από την στιγμή που έχουμε σωστή αμυντική τακτική και βγαίνουμε στις αντεπιθέσεις. Το παν είναι να υπάρχει ομαδική λειτουργία. Όταν δουλεύεις τακτικά δεν κουράζεσαι τόσο σωματικά όσο και πνευματικά και στην μεγάλη κατηγορία μετράει η τακτική. Σε αντίθεση με τις μικρότερες κατηγορίες που είναι πιο άναρχο το παιχνίδι".
Τους νέους παίκτες που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα και στον Πλατανιά και τις ευκαιρίες που τους έχουν δοθεί σε αντίθεση με την γενιά του: "Δεν μπορώ να πω αν είναι δίκαιο ή άδικο. Είναι λάθη που έχουν γίνει στις ακαδημίες των ομάδων, καθώς δεν προωθούσαν τους Έλληνες, αγόραζαν ξένους και τώρα έχουν προβλήματα με οφειλές συμβολαίων. Ο Πλατανιάς κάνει σωστές οικονομικές κινήσεις και προσέχουμε, για να μην χρωστάει ο σύλλογος, όπως άλλες ομάδες. Υπάρχουν πολλοί νεαροί παίκτες στην ομάδα, θα τους δοθούν ευκαιρίες και θα μπορέσουν να παίξουν μέσα στην σεζόν. Είναι καλό για τα νέα παιδιά να παίρνουν χρόνο συμμετοχής. Είναι μια νέα αρχή για το ελληνικό ποδόσφαιρο αυτή η κατάσταση και όχι το τέλος, όπως το χαρακτηρίζουν κάποιοι".
Για το ντέρμπι κόντρα στον ΟΦΗ και τα συναισθήματα του που θα παίξει απέναντι στην ομάδα από όπου ξεκίνησε: "Τα συναισθήματα θα είναι ανάμεικτα. Είναι ένα τοπικό ντέρμπι και το περιμένουν όλοι στο νησί. Για μένα μπορεί να ξεκίνησα από τις ακαδημίες του ΟΦΗ, αλλά είναι ένα παιχνίδι που θέλω να κερδίσει η ομάδα μου. Πιστεύω ότι θα είναι ένα πολύ ωραίος αγώνας, γιατί είναι καλό να υπάρχει και ένα μεγάλο ντέρμπι στην Κρήτη".

Keywords
Τυχαία Θέματα