Θέλει Πριμέρα ο Ράνχελ

00:03 22/5/2013 - Πηγή: AEK365

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό EFE, ο αμυντικός της Σουόνσι, Άνχελ Ράνχελ, αναφέρθηκε στις φήμες που τον ήθελαν να επιστρέφει στην πατρίδα του, ώστε να αγωνιστεί σε κάποιον σύλλογο εκεί, λέγοντας πως μια τέτοια προοπτική θα τον ενδιέφερε, όχι όμως για το άμεσο μέλλον, αφού τα οικονομικά των συλλόγων δεν είναι σε καλή κατάσταση, όπως και η γενική οικονομία της χώρας. Παράλληλα τόνισε πως η Πρέμιερ είναι πιο ελκυστική τόσο για τον ίδιο, όσο και για άλλους ποδοσφαιριστές.
«Υπάρχουν πολλοί ποιοτικοί παίκτες στην Ισπανία και θα ήθελα να αγωνιστώ εκεί, αλλά υπάρχει και η οικονομική

κρίση εκεί. Ποδοσφαιρικά, στην Ισπανία η Λίγκα είναι δυνατή, αλλά η Πρέμιερ είναι πιο ελκυστική» είπε αρχικά ο Ισπανός και πρόσθεσε αναφορικά με την πολύ καλή χρονιά του συμπατριώτη του, Μίτσου:
«Ο Μίτσου ήταν εξαιρετικός μέσα στη χρονιά, κάτι που ανταμείφτηκε με τα τέσσερα βραβεία που πήρε σπίτι του. Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά, τα γκολ μιλάνε από μόνα τους».
Τέλος, στάθηκε και στο ενδιαφέρον που έχει δείξει ο ομοσπονδιακός τεχνικός της «ρόχα», Βιθέντε ντελ Μπόσκε, ώστε να τον καλέσει στην ομάδα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, λέγοντας:«Είμαι χαρούμενος που ο Βιθέντε ντελ Μπόσκε έχει δείξει ενδιαφέρον για να με καλέσει στην εθνική. Από την πλευρά μου θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά και θα δω αν αυτό το ενδιαφέρον θα αυξηθεί».

Keywords
Τυχαία Θέματα