Θέλει τον τίτλο ο Σεσκ

16:17 10/6/2012 - Πηγή: AEK365

Οι Ισπανοί έχουν ήδη κατακτήσει το Euro 2008 και το Μουντιάλ του 2010 και ο μέσος της Μπαρτσελόνα θέλει να βοηθήσει την ομάδα του να «γράψει ιστορία».

«Είμαστε μια ομάδα που παίζει με μεγάλη αυτοπεποίθηση, έχουμε πάρει μέρος σε μεγάλες διοργανώσεις και τα έχουμε καταφέρει. Φυσικά υπάρχει μεγάλη πίεση επειδή όλοι μας θεωρούν φαβορί, αλλά δεν είναι εύκολο. Πάντως μας αρέσει ο τρόπος με τον οποίο αγωνιζόμαστε. Θέλουμε να γράψουμε Ιστορία και να γίνουμε η πρώτη ομάδα που κατακτά 2 Euro

και ένα Μουντιάλ. Αισθανόμαστε πολύ καλά», τόνισε 25χρονος Ισπανός και συνέχισε:

«Πρόκειται να είναι μια πολύ ανταγωνιστική διοργάνωση με αμφίρροπα παιχνίδια. Υπάρχουν πολλές ικανές ομάδες και νομίζω θα παλέψουμε με τις Γερμανία, Ολλανδία και Ιταλία για το τρόπαιο. Αλλά μην ξεγράφουμε και την Αγγλία. Έχουμε αποκτήσει το πνεύμα του νικητή και εξαρτάται από εμάς να τα καταφέρουμε».

Οι «φούριας ρόχας» συμμετέχουν στον τρίτο όμιλο και θα τεθούν αντιμέτωποι με την Ιταλία, την Κροατία και την Ιρλανδία.

«Θα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Είμαστε οι παγκόσμιοι και ευρωπαίοι πρωταθλητές και όταν φτάνουμε σε τελική φάση είμαστε έτοιμοι. Έχουμε χάσει κάποια φιλικά μετά το Μουντιάλ, αλλά στα επίσημα παιχνίδια είμαστε πάντα σοβαροί. Η Ιταλία το ξέρει αυτό, όπως και όλες οι ομάδες», σημείωσε ο άσος των «μπλαουγκράνα» και συμπλήρωσε:

«Θα είμαστε έτοιμοι διότι όλοι μας θεωρούν φαβορί και θέλουν να μας κερδίσουν. Δε θα επηρεαστούμε από την πίεση γιατί έχουμε παίξει σε σπουδαία παιχνίδια και τα έχουμε καταφέρει. Είμαστε πολύ ήρεμοι και νομίζω ότι μπορούμε να τα πάμε περίφημα».

Keywords
Τυχαία Θέματα