Θέλει Τσέλσι ο Λουκάκου

16:53 24/12/2013 - Πηγή: AEK365

Με νέες δηλώσεις του, ο νυν επιθετικός της Έβερτον, αναφέρθηκε στην κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε εκείνον και τον Μουρίνιο και, αφού πρώτα έκανε μια μεγαλοπρεπή... τούμπα, αρνήθηκε τα πάντα!

Ότι ποτέ δεν είχε πρόβλημα μαζί του και πως το «θέμα» προέκυψε έπειτα από διαστρέβλωση των λεγόμενών του σε προηγούμενες συνεντεύξεις!

«Από την αρχή είπα ότι ήθελα να μείνω στην Τσέλσι το καλοκαίρι. Τότε, όμως, ένιωσα ότι έπρεπε να παίζω περισσότερο. Ο Μουρίνιο ήθελε να μείνω και με ρώτησε για ποιό λόγο

ζήτησα να πάω δανεικός. Σε κάποιες συνεντεύξεις τα λόγια μου παραποιήθηκαν, αλλά η αλήθεια είναι ότι δέχτηκε να φύγω. Κατάλαβε τι ζητούσα. Αυτό πραγματικά το εκτίμησα πολύ σε εκείνον», ήταν το σχόλιό του.

Όσο για την κόντρα μεταξύ τους; Άκυρη... «Δεν είχαμε ποτέ πρόβλημα μεταξύ μας. Τον πρόλαβα προπονητή μου μόλις δύο μήνες. Χτίζει ξανά τις εγκαταστάσεις και μια ανίκητη «μηχανή».

Και αν κάποιος περίμενε ότι θα έμενε τουλάχιστον πιστός στα λεγόμενά του, ότι δηλαδή θα ήθελε να μείνει δανεικός στην Έβερτον και του χρόνου εάν η ομάδα εξασφάλιζε τη συμμετοχή της στην Ευρώπη, έκανε μεγάλο λάθος. Πολύ απλά, διότι όπως παραδέχτηκε, σκέφτεται ήδη το Λονδίνο: «Αν προετοιμάζομαι για την Τσέλσι του χρόνου; Ναι. Για ποιό λόγο άλλωστε υπέγραψα πενταετές συμβόλαιο; Θα γυρίσω στην Τσέλσι ως ένας από τους καλύτερους επιθετικούς στην Πρέμιερ Λιγκ»...

Keywords
Τυχαία Θέματα