«Θέλω να παραμείνω»

21:37 27/4/2012 - Πηγή: AEK365

Στον ραδιοφωνικό σταθμό «Athletic Radio» εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στον ΟΦΗ ο Ζέλικο Καλάιτζιτς. Ο Σέρβος μέσος των Κρητικών τοποθετήθηκε για τον υποβιβασμό του Εργοτέλη στην Football League αλλά και το φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα.

Αναλυτικά:

Το συμβόλαιο μου τελειώνει. Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με την ομάδα και τα διοικητικά. Έχουμε προπονήσεις μέχρι τα μέσα Μάιου και θα περιμένουμε. Θα εξαρτηθούν πολλά

και από το αν η ομάδα θα πάρει αδειοδότηση. Πρέπει να κάνουμε υπομονή μερικές μέρες. Τα τελευταία 2 χρόνια μόνο υπομονή κάνουμε. Δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά. Θα περιμένω να δω τι θα γίνει. Έχω περάσει 2,5 χρόνια καλά στον ΟΦΗ. Και εμένα με απασχολούν τα προβλήματα που είχαμε στο οικονομικό κομμάτι. Πρέπει να περιμένω να δω αν θα αλλάξει κάτι πάνω σε αυτό ή όχι, για να αποφασίσω».

Για το αν του έχει μιλήσει κάποιος από την διοίκηση της ομάδας:

«Δεν μας έχει πει ακόμη κανείς κάτι. Όμως αντιλαμβάνομαι ότι πρέπει να κάνουμε λίγο ακόμη υπομονή».

Για τις σκέψεις που κάνει και τι θέλει ο ίδιος για το μέλλον του:

«Αν τα πράγματα θα είναι καλά στο οικονομικό θέλω να μείνω. Το οικονομικό είναι προτεραιότητα γιατί είμαστε κάποιοι δυο χρόνια στην ομάδα και δεν πάει άλλο με αυτά τα προβλήματα. Είμαστε παίκτες που μας οφείλονται χρήματα από πέρσι».

Για τα 14 συμβόλαια που λήγουν το καλοκαίρι:

«Θα εξαρτηθεί από την διοίκηση τι αποφάσεις θα πάρει για την ομάδα. Όπως και από τους παίκτες που μένουν ελεύθεροι. Πιστεύω ότι αν τα πράγματα είναι καλά στο οικονομικό οι περισσότεροι παίκτες θα θέλουν να μείνουν. Όμως δεν μπορούμε να πούμε ακόμη κάτι πάνω σε αυτό».

Για την ευχή που κάνει για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ΟΦΗ:

«Ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Υπάρχουν άνθρωποι που αγαπούν την ομάδα και πρέπει να βρεθεί μια λύση για να βοηθήσουν την ομάδα. Είναι ευκαιρία η χρονιά που έρχεται. Υπάρχουν μεγάλες ομάδες με προβλήματα και αν στον ΟΦΗ βρεθεί ένας άνθρωπος να μπει μπροστά στο οικονομικό, είναι ευκαιρία ακόμη και να διεκδικήσεις ένα στόχο κοντά στην Ευρώπη».

Για τα όσα έχει ζήσει στον ΟΦΗ 2,5 χρόνια:

«Είμαι ευχαριστημένος από αυτά που έχω ζήσει στην ομάδα. Στην πρώτη χρονιά δεν καταφέραμε να ανέβουμε στην Σούπερ Λίγκα. Στην δεύτερη με πολλά προβλήματα και όσα έγιναν το καλοκαίρι, κάναμε ένα θαύμα. Ανεβήκαμε όμως. Φέτος είχαμε μια πολύ καλή σεζόν. Παρά τα προβλήματα που είχαμε. Σωθήκαμε εύκολα, φτάσαμε μέχρι τον ημιτελικό του Κυπέλλου. Πιστεύω ότι όλα πήγαν καλά. Είχαμε μια πετυχημένη χρονιά, παρά τα προβλήματα που είχαμε.

Αν δεν είχαμε τα προβλήματα αυτά θα ήμασταν πιο ψηλά. Η 10η θέση που πήραμε ίσως να μην μας αξίζει με βάση την συνολική εικόνα που είχαμε. Μπορούσαμε σίγουρα 1-2 θέσεις ψηλότερα. Αν δεν είχαμε αυτά τα άσχημα αποτελέσματα στο τέλος, ίσως να τα είχαμε καταφέρει. Μας έφεραν λίγο πίσω αυτά τα αποτελέσματα. Μας βγήκε η κούραση, είχαμε απουσίες και δεν είχαμε και μεγάλο κίνη

Keywords
Τυχαία Θέματα