«Θέλουμε να φτάσουμε ψηλά»

20:21 8/1/2012 - Πηγή: AEK365

Ικανοποιημένος για το πρώτο του γκολ με την φανέλα του Ατρόμητου είναι ο Ντένις Επστάιν. Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός τόνισε πως θα έρθουν και άλλα γκολ, ενώ μίλησε για τους στόχους της ομάδας του και ανέφερε πως θέλει να φτάσει ψηλά στο Κύπελλο.

«Είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί ήταν δύσκολο παιχνίδι. Κάναμε το καλύτερό μας ημίχρονο, αλλά πήγαμε στα αποδυτήρια με μόλις ένα γκολ

διαφορά και στο δεύτερο μέρος δυσκολευτήκαμε πολύ. Στα επόμενα παιχνίδια θα πρέπει να κάνουμε το 2-0, όταν μας δίνεται η ευκαιρία, ώστε να μην περνάμε τόσο δύσκολες στιγμές. Μου πήρε καιρό για να σκοράρω, αλλά νιώθω πολύ καλά. Είχα πολλές ευκαιρίες για γκολ σήμερα και το σημείωσα στην πιο δύσκολη φάση. Ελπίζω να ακολουθήσουν κι άλλα τέρματα...» δήλωσε αρχικά ο Γερμανός μέσος.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο Κύπελλο: «Θέλουμε να φτάσουμε ψηλά στο Κύπελλο, άρα πρέπει να προκριθούμε. Είναι σημαντικό ότι και τα δύο παιχνίδια με τον Αρη τα δίνουμε στην έδρα μας, όπου παρουσιαζόμαστε πολύ δυνατοί. Τους κερδίσαμε στη Θεσσαλονίκη, μπορούμε να το κάνουμε και τώρα».


Όσο για τον Ρόι Κάρολ, ο οποίος «κατέβασε ρολά» σήμερα: «Ο Κάρολ είναι πολύ καλός γκολκίπερ, αλλά σήμερα στάθηκε τυχερός γιατί αντί να σημαδεύουμε τις γωνίες, σουτάραμε επάνω του...».

Keywords
Τυχαία Θέματα