Θεοδωρίδης: Μια χαρά είναι για πρώτος ο Νικοπολίδης

14:17 22/1/2013 - Πηγή: AEK365

Την σιγουριά του πως ο Αντώνης Νικοπολίδης μπορεί να ανταποκριθεί στα καθήκοντα του πρώτου προπονητή εξέφρασε ο Σάββας Θεοδωρίδης ο οποίος πρόσθεσε πως δεν αναμένεται εξέλιξη στο θέμα του αντικαταστάτη του Λεονάρντο Ζαρντίμ τις επόμενες μέρες.

Σε δηλώσεις του στον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6, ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού μίλησε για
Τον Νικοπολίδη: "Προς το παρόν

προπονητή έχουμε τον Αντώνη. Φυσικά και μπορεί να ανταποκριθεί ως πρώτος. Γιατί να μην μπορεί να αντέξει; Μια χαρά είναι ο Αντώνης. Είναι ένα σοβαρό παιδί που δουλεύει σκληρά και αυτό τα λέει όλα. Εκτιμώ ότι δεν θα υπάρξει μέσα στις επόμενες δύο ημέρες νέος προπονητής. Προς το παρόν πάμε μια χαρά. Βλέπουμε...".
Την απομάκρυνση του Λεονάρντο Ζαρντίμ: " Δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες για την αποχώρησή του. Ο άνθρωπος προσέφερε και εγώ θα τον ευχαριστήσω για αυτό. Κάπου υπήρξε μια διαφωνία. Μπορεί αυτή να ήταν ποδοσφαιρική. Ήταν μια απόφαση του ΔΣ της ΠΑΕ η οποία λήφθηκε παμψηφεί. Είναι ένα λεπτό ζήτημα, εγώ απλώς θέλω να τον ευχαριστήσω για όλα όσα έκανε για τον Ολυμπιακό".
Την αποχώρηση του Βασίλη Τοροσίδη το καλοκαίρι: "Ο Τοροσίδης είναι ένας μεγάλος ποδοσφαιριστής. Εμείς τον πήραμε μικρό από την Ξάνθη και πλέον του ευχόμαστε καλή επιτυχία ό,τι και να κάνει. Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα και μπορεί να αντικαταστήσει κάθε ποδοσφαιριστή. Το κενό του μπορεί να καλυφθεί και από τους υπάρχοντες παίκτες".
Το ενδεχόμενο να γίνουν μεταγραφές τον Ιανουάριο: "Δεν θα κάνουμε καμία μεταγραφή. Είμαστε υπερπλήρεις. Εμένα δεν μ' αρέσουν οι μεγάλες μεταγραφές. Και εάν μπορούσαμε τους δύο που κλείσαμε τώρα να τους έχουμε άμεσα και όχι την νέα σεζόν θα ήταν ευχής έργο".
Τα παράπονα του Παράσχου για την τήρηση του fair play μετά τον αγώνα με τον Λεβαδειακό: "Ο Παράσχος θα είναι καλό να πάει να συμβουλευτεί τους κανονισμούς της ΟΥΕΦΑ. Κανείς εκτός του διαιτητή δεν μπορεί να απονείμει το fair-play".

Keywords
Τυχαία Θέματα