Θετική διάθεση για «διαζύγιο» από τον Κουίνσι

11:58 10/11/2013 - Πηγή: AEK365

Εξελίξεις αναμένονται προς τα τέλη της επόμενης εβδομάδας στο μέτωπο του Κουίνσι Οβούσου Αμπέγε, με τις πληροφορίες να επιβεβαιώνουν τη θετική διάθεση που υπάρχει και απ' την πλευρά του Γκανέζου για να λύσει το συμβόλαιό του με το «τριφύλλι».

Μετά το προ ημερών του ταξίδι στην Ελλάδα και τη συνάντηση με το νομικό επιτελείο της «πράσινης» ΠΑΕ, ο μάνατζερ του 27χρονου ακραίου, Λίαμ Κάλεντερ, αναμένεται να έρθει ξανά στην Αθήνα

την προσεχή Παρασκευή, προκειμένου να απαντήσει στην πρόταση που κατέθεσε ο Παναθηναϊκός προς την πλευρά του Κουίνσι.

Οι «πράσινοι» έχουν προτείνει να πληρωθεί ο Γκανέζος το ποσό των 600.000 ευρώ που αναλογεί στις περσινές οφειλές και σε ένα μικρό μέρος του φετινού του συμβολαίου σε 6 έως 8 δόσεις και να συμφωνήσει από τώρα στη λύση της συνεργασίας του με το «τριφύλλι» απ' την 1η Ιανουαρίου. Το τελευταίο αποτελεί επιθυμία και του παίκτη, αφού δεν θέλει να μείνει «ανενεργός», χωρίς καθημερινές προπονήσεις μέχρι τις αρχές του νέου έτους.

Το δε οικονομικό σκέλος της πρότασης φέρεται να καλύπτει ως έναν βαθμό την πλευρά του Κουίνσι, ο οποίος σκοπεύει να αντιπροτείνει κάποιες μικρές αλλαγές, με στόχο να επέλθει η τελική συμφωνία.

Keywords
Τυχαία Θέματα