Θρίλερ ως το τέλος

23:26 11/10/2013 - Πηγή: AEK365

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ- 4ος ΟΜΙΛΟΣ- 9η αγωνιστική

ΑΝΔΟΡΑ- ΡΟΥΜΑΝΙΑ: 0-4

ΓΗΠΕΔΟ: Κομουνάλ

Οι Ρουμάνοι έκαναν το καθήκον τους στην Ανδόρα. Επικράτησαν με 4-0 και πλέον όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική όπου αυτοί υποδέχονται την Εσθονία και οι Τούρκοι τους Ολλανδούς. Η Ρουμανία πίεσε από τα πρώτα λεπτά και κατάφερε τελικά να κάμψει την αντίσταση

της Ανδόρας στο 41' με τον Κεσέρου να κάνει το 0-1. Στο 53' ήρθε το δεύτερο γκολ για τους φιλοξενούμενους με σκόρερ αυτή τη φορά τον Στάνκου. Εννέα λεπτά μετά η Ρουμανία κέρδισε πέναλτι το οποίο το μετέτρεψε σε γκολ ο Τόριε. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Λάζαρ στο 85ο λεπτό.

ΑΝΔΟΡΑ: Φεράν Πολ, Ε,Γκαρσία, Α.Ροντρίγκες (80'Λορένσο), Μαρτίνες, Βάλες (64'Σονέχεε), Πουγιόλ (47'Πέπε), Βιέιρα, Αγιάλα, Ριέρα, Μ.Γκαρσία, Μορένο.

ΡΟΥΜΑΝΙΑ: Λόμποντ, Ματέλ, Τσιρίτσες, Λατοβλεβίτσι, Γκόιαν, Μπουρκεάνου, Λάζαρ, Τόριε, Μαξίμ (69'Τανάσε), Κεσέρου (58'Μαρικά), Στάνκου.

ΕΣΘΟΝΙΑ- ΤΟΥΡΚΙΑ: 0-2

ΓΗΠΕΔΟ: Λιλεκούλα

Κοντά σε μια επική επαναφορά είναι η Τουρκία που από εκεί που φαινόταν χαμένη έχει βρεθεί, μετά και το διπλό της στην Εσθονία με 2-0, με τη δεύτερη θέση στα χέρια της. Πλέον όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική όπου υποδέχονται την Ολλανδία. Οι γείτονες πήραν κεφάλι στο σκορ στο 22ο λεπτό με τον Μπουλούτ και πέτυχαν το δεύτερο τους γκολ στο 47' με τον Γιλμάζ.

ΕΣΘΟΝΙΑ: Παρέικο, Πιρόγια (34'Ρέινταμ), Κρουγκλόφ, Κλαβάν, Καμς (66'Κινκ), Ντιμιτρίγεφ, Βουνκ, Βασίλιεφ, Τενίστε, Ζενιόφ, Ογιάμαα (75'Πούρι).

ΤΟΥΡΚΙΑ: Βολκάν, Καγιά, Γκοκχάν, Τοπράκ, Ινάν, Τόρε (82'Ποτούκ), Αρντά Τουράν (87'Αντίν), Τοπάλ, Ερκίν, Μπουλούτ, Γιλμάζ (79'Σαχάν).

ΟΛΛΑΝΔΙΑ- ΟΥΓΓΑΡΙΑ: 8-1

ΓΗΠΕΔΟ: Άμστερνταμ Αρίνα

Παρότι βαθμολογικά αδιάφορη η Ολλανδία διέλυσε με 8-1 την Ουγγαρία και την έστειλε εκτός δεύτερης θέσης. Ο Φαν Πέρσι άνοιξε το σκορ στο 16' και εννέα λεπτά μετά ο Στρόοτμαν έκανε το 2-0. Ακολούθησε το γκολ του Λενς στο 36' για να χτυπήσει και πάλι ο Φαν Πέρσι στο 44' και να γράψει το 4-0. Μόλις στο 47' στο δεύτερο μέρος οι Μαγυάροι κέρδισαν πέναλτι και ο Ντζούντζακ μείωσε. Μόλις έξι λεπτά μετά ο Φαν Πέρσι κάνοντας χατ-τρικ πέτυχε το 5-1. Οι "οράνιε" ανέβασαν το σκορ στο 6-1 χάρη στο αυτογκόλ του Ντεβεσκέρι στο 65ο λεπτό. Το έβδομο γκολ πέτυχε στο 86' ο Φάαρτ για να ολοκληρώσει τον εφιάλτη της Ουγγαρίας στο 90' ο Ρομπέν.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Φορμ, Γιάνμαατ, Μπρούμα, Φλάαρ, Μπλιντ, Ντε Γιόνγκ, Στρόοτμαν, Φαν ντερ Φάαρτ, Ρομπέν, Λενς, Φαν Πέρσι (61'Κούιτ).

ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Μπογκντάν, Γκούζμιτς, Βάντσακ, Κάνταρ (46'Ντεβεσκέρι), Ντζούντζακ, Βάργκα, Κόμαν, Μπόντε, Χάιναλ (46'Έλεκ), Κόρτσμαρ, Νέμεθ.

Keywords
Τυχαία Θέματα