Τι ωραία βραδιά μας είχες χαρίσει στο Καραϊσκάκη, ρε Νάτσο...; (VIDEO)

09:28 6/1/2013 - Πηγή: AEK365

Δεν είναι πολλά τα θετικά γεγονότα που έχει να θυμάται ένας ΑΕΚτζής τα τελευταία χρόνια. Ή για να λέμε το δίκαιο, σημασία δεν έχει η... ποσότητα, αλλά ότι σίγουρα τα αρνητικά τα τελευταία χρόνια είναι πολλά περισσότερα από τα θετικά. Δεν ξεχνάμε τίποτα, όμως... Άρα πώς είναι δυνατόν να λησμονήσουμε μία υπέροχη βραδιά, σαν σήμερα, ανήμερα των Φώτων, πριν από ακριβώς 3 χρόνια στο γήπεδο "Καραϊσκάκη". Τότε που ο Νάτσο Σκόκο μπήκε μέσα και πήρε μόνος του το ματσάκι, με δύο τρομερές γκολάρες...
Ήταν αντρίκειο το πέρασμα της ΑΕΚ

το βράδυ της 6ης Ιανουαρίου του 2010. Και ήταν αντρίκειο γιατί θύμιζε μία ΑΕΚ πιο παλιών εποχών. Μπορεί να μην έλειπαν και τότε τα προβλήματα (που ήταν επίσης πολλά μάλιστα). Μπορεί ο Ολυμπιακός να προηγήθηκε με γκολ οφ σάιντ, όταν ο Αβραάμ Παπαδόπουλος άρχισε να... σιχτιρίζει τον Μήτρογλου επειδή στο πλασέ που έκανε μπήκε στη φάση, την επηρέασε, χωρίς να ακουμπήσει τη μπάλα, εκείνη κατέληξε στα δίχτυα και αρχικά ακυρώθηκε σωστά ως οφ σάιντ. Κι όμως η απόφαση άλλαξε, το γκολ κατόπιν καταλογίστηκε και ο Ολυμπιακός πήρε πραγματικά από το... πουθενά το προβάδισμα στο 26'.
Η ΑΕΚ όμως είχε έναν παικταρά στη μηχανή της: Νάτσο Σκόκο... Στο 33': Ο Μαντούκα έκανε τη σέντρα από αριστερά, ο Μέλμπεργκ έδιωξε με το κεφάλι αλλά η μπάλα έφτασε στον αμαρκάριστο Σκόκο, ο οποίος με εξαιρετικό σουτ στην κίνηση έκανε το 1-1.
Στο 40: Απίστευτο γκολ από τον Σκόκο με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Ο Αργεντινός είδε τον Νικοπολίδη λίγο έξω από την εστία του και με εξαιρετικό ψηλοκρεμαστό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Αυτά γράφει το φιλμ του αγώνα... Γύρισε το ματσάκι, ο σούπερ Αργεντινός. Υπέροχες αναμνήσεις από εκείνο το βράδυ... Με προβλήματα, με κόντρα διαιτησία, στο σπίτι του Ολυμπιακού, όλοι την είχαν για χαμένη, με την ORIGINAL να πηγαίνει το προηγούμενο βράδυ στο ξενοδοχείο και να στηρίζει τους παίκτες, ήρθε ο Νάτσο και έκανε παρτάκι...

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Ολυμπιακός: Νικοπολίδης, Μέλμπεργκ, Α. Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Ραούλ Μπράβο, Μαρέσκα (78' Πάντος), Κατσικογιάννης (55' Ζαϊρί), Γκαλέτι, Όσκαρ, Ντιόγκο (65' Ντάρμπισιρ), Μήτρογλου.

ΑΕΚ: Αραμπατζής, Αραούχο, Καράμπελας, Μαϊστόροβιτς, Άλβες, Καφές, Γιάχιτς (66' Μάκος), Σκόκο (82' Ταχτσίδης), Μαντούκα, Μπλάνκο (76' Λαγός), Τζιμπούρ.

Keywords
Τυχαία Θέματα