Το απόλυτο η Ατλέτικο

00:13 26/10/2012 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE- 2ος ΟΜΙΛΟΣ 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ.- ΑΚΑΔΕΜΙΚΑ: 2-1
Γήπεδο: Βιθέντερ Καλντερόν

Στο ρελαντί κέρδισε η Ατλέτικο την Ακαδέμικα με 2-1 και έκανε το 3 στα 3.

Η Ατλέτικο πίεσε αρκετά στ πρώτο μέρος, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει κόντρα στην αξιόμαχη Ακαδέμικα.

Ωστόσο στην επανάληψη οι «ροχιμπλάνκος» μπήκαν αποφασισμένοι και στο 48' άνοιξαν το σκορ με όμορφο σουτ του Ντιέγκο Κόστα στην κίνηση. Μάλιστα στο 53' η Ατλέτικο έχασε ακόμη μια μεγάλη

φάση, με τον Ρικάρντο να απομακρύνει εντυπωσιακά το σουτ του Αντριάν Λόπεθ, αλλά στο 67'ο Εμρέ έκανε το 2-0 και καθάρισε τη νίκη. Η Ακδέμικα απλά μείωσε στο 86ο λεπτό με τον Σισέ, αλλά δεν μπόρεσε να απειλήσει από εκεί και πέρα.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Ασένχο, Σίλβιο, Κάτα Ντίας, Πουλίδο, Φελίπε Λουίς, Τιάγκο, Εμρέ (75' Ραούλ Γκαρσία), Γκάμπι, Αντριάν Λόπεθ (81' Σαούλ Νίγκεθ), Κόκε (61' Ροντρίγκες), Ντιέγκο Κόστα.

ΑΚΑΔΕΜΙΚΑ: Ρικάρντο, Ντίας, Φερέιρα, Χαλίς (22' Λόπες), Νιβάλδο, Μακελελέ (60' Σισέ), Τσίνα, Ογκού (60' Κλέιτον), Μαρίνιο, Εδουάρδο, Εντίνιο.

ΧΑΠΟΕΛ Τ.Α.- ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ: 1-2
Γήπεδο: Μπλούμφιλντ

Τεράστιο διπλό πέτυχε η Πλζεν μέσα στο Ισραήλ επί της Χάποελ Τελ Αβίβ κι έκανε μεγάλο βήμα πρόκρισης.

Η Χάποελ κατάφερε να προηγηθεί με γκολ του Μάμαν στο 19ο λεπτό και κρατούσε αυτό το προβάδισμα ως και το 45'. Στις καθυστερήσεις όμως του πρώτου μέρους, ο Χόρβαθ βρέθηκε αμαρκάριστος στην περιοχή και με δυνατό σουτ έκανε το 1-1.

Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα γύρισαν το ματς καθώς έκαναν στο 53' το 2-1 με τον Ρϊτόραλ και στο 64' η Χάποελ έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κουτάμπα.

ΧΑΠΟΕΛ: Εντέλ, Ντανίν, Μπαντίρ, Ντζεμπά (75' Κοέν), Χαΐμοβιτς, Μάμαν, Γκορντάνα (59' Τοάμα), Νταμάρι, Μπεν Χαΐμ, Κουτάμπα, Ταμούζ (69' Πάντσιλ).

ΠΛΖΕΝ: Κοζάτσικ, Σισόφσκι, Σεβίνσκι, Λιμπέρσκι, Ρεζνίκ, Ντάριντα, Χόρβαθ, Ραϊτοράλ, Κολάρ (81' Χόρα), Ντουρίς (73' Ζέμαν), Μπακός (87' Χεζντά).

Keywords
Τυχαία Θέματα