Το «Ευχαριστώ» του Χονδροκούκη στα ΜΜΕ

15:30 14/3/2012 - Πηγή: AEK365

Σε κοινή ανακοίνωση με τον πατέρα του, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής στο άλμα εις ύψος, Δημήτρης Χονδροκούκης, θέλησε να ευχαριστήσει το σύνολο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης για το ενδιαφέρον που έδειξαν στον Έλληνα αθλητή ο οποίος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου που έγινε στην Κωνσταντινούπολη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Κυριάκου και του Δημήτρη Χονδροκούκη: "Ευχαριστούμε τα Μέσα Ενημέρωσης και τον κόσμο από τα βάθη της ψυχής μας για το ενδιαφέρον

και την αγάπη που έδειξαν προς εμάς τις τελευταίες ημέρες και με αφορμή την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Κωνσταντινούπολης.
Οι εκδηλώσεις και το ενδιαφέρον, ιδιαίτερα των Μέσων Ενημέρωσης μας τιμά, ωστόσο είναι πέρα από τις δυνάμεις μας να ανταποκριθούμε σε όλα τα αιτήματα του Τύπου.
Αυτή την περίοδο χρειαζόμαστε ηρεμία και ξεκούραση, προκειμένου να μπούμε στην επόμενη φάση της προετοιμασίας μας δεδομένου ότι οι μεγάλες υποχρεώσεις του καλοκαιριού (Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, Ολυμπιακοί Αγώνες) είναι πιο κοντά από ότι δείχνουν οι ημερομηνίες και παρακαλούμε να έχουμε την κατανόηση όλων στην ανάγκη κυρίως του αθλητή να ηρεμήσει και να αφοσιωθεί στις υποχρεώσεις του.
Υποσχόμαστε ότι στο εγγύς μέλλον θα είμαστε πάλι στη διάθεση των ΜΜΕ.

Με εκτίμηση Δημήτρης και Κυριάκος Χονδροκούκης".

Keywords
Τυχαία Θέματα