«Το ελληνικό ποδόσφαιρο μοιάζει στην... Ελλάδα»

15:07 28/2/2012 - Πηγή: AEK365

Σε αφιέρωμα της η ιταλική ιστοσελίδα stadiosport.it παρομοιάζει το ελληνικό ποδόσφαιρο με την τραγική κατάσταση που βρίσκεται η Ελλάδα με το αφιέρωμα να υπογραμμίζει πως η γενέτειρα των μεγάλων φιλοσόφων βλέπει το ποδόσφαιρο της να καταρρέει.

Στο αφιέρωμα σημειώνεται πως η Αθήνα των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004

δεν έχει καμία σχέση με την σημερινή Αθήνα ενώ γίνεται λόγος και για εικόνες κόλασης που παρουσιάζονται από τα τηλεοπτικά δίκτυα όλου του κόσμου εξαιτίας της Κρίσης.
Έτσι λοιπόν, η ιστοσελίδα παρομοιάζει την κατάσταση στην Ελλάδα με την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο κάνοντας αναφορές σε συγκεκριμένες ομάδες. Για παράδειγμα, γίνεται λόγος για τον Ηρακλή που υποβιβάστηκε λόγω οικονομικών προβλημάτων αν και, όπως γράφει ο συντάκτης του αφιερώματος, είναι μια από τις πιο παλιές ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος.
Φυσικά γίνεται αναφορά στους υποβιβασμούς της Καβάλας και τουΟλυμπιακού Βόλου λόγω του σκανδάλου των στημένων αγώνων ενώ γίνεται λόγος και για τα κρούσματα βίας στα ελληνικά γήπεδα με την ιταλική ιστοσελίδα να φέρνει ως παράδειγμα τα όσα συνέβησαν στον περσινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ατρόμητο.
Για τον ΠΑΟΚ υποστηρίζει πως μπορεί να έπαιζε με την Ουντινέζε για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ, αν όμως δεν καλύψει τις οικονομικές του οφειλές μέχρι τις 30 Ιουνίου, τότε μπορεί ν' αποκλειστεί επ' αόριστον απ' τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ένα ακόμα θέμα το οποίο αναφέρεται είναι εκείνο με τις χορηγίες του ΟΠΑΠ και την εμπλοκή σχετικά με τη χορηγία που είχε οδηγήσει στην αναβολή της 23ης αγωνιστικής.

Keywords
Τυχαία Θέματα