Το φάσμα του αποκλεισμού και οι αποφάσεις των μετόχων

10:11 8/2/2012 - Πηγή: AEK365

GOAL

Για 21 εκατ. ευρώ ληξιπρόθεσμα χρέη από τον περασμένο Σεπτέμβρη, συμπεριλαμβανομένου και του ομολογιακού δανείου, έχει κληθεί η ΑΕΚ από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΟΥΕΦΑ, όπως αναφέρει στο σημερινό της φύλλο η εφημερίδα, η οποία μάλιστα τονίζει πως η εξετάζεται και το ενδεχόμενο τριετούς αποκλεισμού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Παράλληλα, γίνεται λόγος για τις αποφάσεις των μετόχων, που δεν έχουν ληφθεί ακόμα, με την τοποθέτηση του Παππά να αναμένεται σήμερα,

ενώ δεν είναι γνωστή ακόμα η θέση του Νίκου Νοτιά. Παράλληλα, η εφημερίδα τονίζει πως τα 2 εκατ. ευρώ που... φέρνει ο Νικολαΐδης, είναι από Έλληνα επιχειρηματία, που είναι από τους λίγους που δεν έχουν πρόβλημα ρευστότητας αυτή την περίοδο. Μάλιστα, όπως τονίζεται, δεν αποκλείεται ο εν λόγω επιχειρηματίας, υπό προϋποθέσεις, να δραστηριοποιηθεί και με το θέμα του γηπέδου, εφόσον ξεπεραστούν οι όποιες δυσκολίες με τις αντιδράσεις των δημοτών.

SPORTDAY

Η τραγικότατη κατάσταση της ΠΑΕ ΑΕΚ και οι συναντήσεις των μετόχων, μέχρι να φτάσουμε στη συνέντευξη του Ντέμη Νικολαΐδη, είναι το βασικό θέμα της εφημερίδας, η οποία στέκεται στα όσα ειπώθηκαν μεταξύ των μετόχων, στις συναντήσεις τους και στους λόγους που έγιναν κάποια βήματα προς τα... πίσω. Από κει και πέρα, γίνεται αναφορά στους κινδύνους που διατρέχει η Ένωση από την ΟΥΕΦΑ, όταν και θα απολογηθεί ενώπιο της Πειθαρχικής Επιτροπής, ενώ γίνεται αναφορά και στις πρώτες σκέψεις του Νίκου Κωστένογλου για το ντέρμπι, εκεί όπου προορίζεται για σύστημα 4-3-3, προκειμένου να «θωρακίσει» το κέντρο.

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Με τους μετόχους που αποχώρησαν μέχρι το 2008 ασχολείται η εφημερίδα, η οποία τονίζει πως όσοι διοίκησαν την Ένωση από το 2004 και μέχρι τότε, έχουν σκοπό να τη διαλύσουν. Παράλληλα, γίνεται λόγος για στοχευμένη κίνηση του Ντέμη Νικολαΐδη να κάνει τέτοιες δηλώσεις, προκειμένου να εξοργίσουν τους Παππά-Νοτιά και να στείλουν την ΑΕΚ στον γκρεμό, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται. Παράλληλα, σύμφωνα με την εφημερίδα, οι δύο μέτοχοι κάνουν λόγο για χτύπημα κάτω από τη μέση και πως δεν τήρησαν την ανακωχή του ενός μήνα. Από κει και πέρα γίνεται αναφορά και στους παίκτες, που μετά τις δηλώσεις του Νικολαΐδη, το... έριξαν στην πλάκα για να φτιάξουν κλίμα ενόψει ντέρμπι, ενώ στα αγωνιστικά γίνεται λόγος για την κρίσιμη, σημερινή ημέρα, σχετικά με τη συμμετοχή των Μάκου και Δέλλα στο παιχνίδι της Παρασκευής.

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ

Η θέση του Πέτρου Παππά να πληρώσει το ποσό που του αναλογεί, είναι το βασικό θέμα της εφημερίδας, η οποία καλεί παράλληλα και τους άλλους μετόχους να κάνουν το ίδιο, προκειμένου η ΑΕΚ να μην αντιμετωπίσει πρόβλημα από την ΟΥΕΦΑ και τιμωρηθεί. Από κει και πέρα η εφημερίδα στέκεται στο «μαύρο κουτί» των χρεών της ΠΑΕ, παρουσιάζοντας τους ισολογισμούς από το 2004 μέχρι και σήμερα. Στα αγωνιστικά γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στην προσπάθεια του Τραϊανού Δέλλα να προλάβει το ντέρμπι, ενώ υπάρχει και η μεγάλη συνέντευξη του Θωμά Μαύρου. Τέλος, γίνεται αναφορά και στον Σταύρο

Keywords
Τυχαία Θέματα