Το κρας τεστ και ο κλοιός της UEFA

09:15 18/12/2011 - Πηγή: AEK365

Η επιστροφή του Νίκου Λυμπερόπουλου και η συμμετοχή του Γιάννη Κοντοέ, παρά το πρόβλημα που αντιμετώπισε, αποτελούν ξεχωριστά σημεία αναφοράς, για τη σημερινή, ιδιαιτέρως κρίσιμη, αναμέτρηση με τον Ατρόμητο.

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ

"Πώρωση για διπλό στο Περιστέρι", είναι ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας: "Με Λύμπε και Κοντοέ, ο αρχηγός και ο σκληροτράχηλος μπακ ξεπέρασαν τα προβλήματά τους και θα βρίσκονται σήμερα στην αρχική 11άδα - Ο Δώνης και οι

παίκτες του θέλουν ρεβάνς για την τριάρα στον τελικό - Δείξτε τους ποια είναι η ΑΕΚ", συμπληρώνει η εφημερίδα.

"Να επέμβει ο εισαγγελέας για Κύρκο", η θέση της για τις καταγγελίες του διαιτητή Κύρκου, "πολυβόλο η Βασίλισσα", για τη νέα νίκη της ομάδας μπάσκετ.

"Τυπικό το θέμα με την UEFA, στην ΑΕΚ γνωρίζουν το φιρμάνι της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας και ξέρουν καλά ότι μόνο αν βρεθεί επενδυτής θα υπάρξει οικονομική λύση". "Απλώς ασταμάτητες", για το βόλεϊ γυναικών, "όλα για την πρόκριση", για το χάντμπολ και "ενήμερος ο Γερουλάνος για τον επενδυτή, ο νόμος για τους ξένους επενδυτές θα περάσει έως τις 15 Ιανουαρίου".

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

"Τίποτα, τίποτα, δεν μας σταματά", είναι ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας, που σημειώνει: "Η ΑΕΚάρα δεν μασάει ούτε από... κατεστημένα, ούτε από... Βασσάρες, ούτε από... απειλητικά μηνύματα και σήμερα θα φωνάξει απ' το Περιστέρι για να ακούσει όλη η Ελλάδα".

"Ψυχάρες", για τη νίκη της ομάδας μπάσκετ, "350.000 ευρώ για τους παίκτες, αυτό το ποσό θα συμπληρωθεί με τα χρήματα που θα κατατεθούν έως την Τετάρτη", "συζήτηση για το νομοσχέδιο περί ιδιοκτησίας ΠΑΕ από ξένους επενδυτές, έκαναν Αδαμίδης-Βλάχος".

"Ζήτησε να του γίνει ένεση για να προπονηθεί και να παίξει ο Λεονάρντο, οι πόνοι όμως δεν του επέτρεψαν να μπει στην αποστολή".

Η εφημερίδα είναι καυστική για το θέμα της UEFA: "Μεγάλη αποκάλυψη! Ανακάλυψαν πριν το πιο κρίσιμο ματς, ότι η ΑΕΚ δεν θα πάρει την αδειοδότηση, κάτι που έχει ξεκαθαρίσει ευθύς εξαρχής η διοίκηση".

SPORTDAY

"Ηχούν οι καμπάνες", είναι η αναφορά στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας: "Ο ηλεκτρονικός έλεγχος από την UEFA, το καθεστώς ειδικής επιτήρησης και οι πιθανές κυρώσεις της προβληματικής Ένωσης, που κινδυνεύει μέχρι και με αποβολή από το πρωτάθλημα".

Σε δεύτερη μοίρα, στη θεματολογία της εφημερίδας, η αναμέτρηση του Περιστερίου.

GOAL NEWS

"Δοκιμασία", η ΑΕΚ περνά σήμερα στο Περιστέρι, το πιο σημαντικό κρας τεστ, κόντρα στον Ατρόμητο, αναφέρει στην πρώτη σελίδα η εφημερίδα, η οποία επικεντρώνεται ακόμα στην επικείμενη πρόταση της Έβερτον για τον Μανωλά και στις απαντήσεις για το ιδιοκτησιακό καθεστώς, τη στιγμή που η απόγνωση στο εσωτερικό μεγαλώνει.

Keywords
Τυχαία Θέματα