Το «κρυφό χαρτί» του Νικολαΐδη

10:31 8/2/2012 - Πηγή: AEK365

Στην προχθεσινή συνέντευξη που παραχώρησε ο Ντέμης Νικολαΐδης, αποκάλυψε ότι μπορεί μέσω δύο ανθρώπων να φέρει στην ΑΕΚ 3 εκατ. ευρώ και να την βοηθήσουν στο πρόβλημα ρευστότητας που υπάρχει. Το 1 εκατ. ευρώ θα είναι με εγγυήσεις από την υπόθεση Ψωμιάδη και το άλλο από κάποιον (κάποιους) επιχειρηματία που θα συνεισφέρει με εγγυήσεις κάποια μελλοντικά έσοδα της ΠΑΕ (πιθανόν τηλεοπτικό συμβόλαιο).

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του «Goal», γίνεται προσπάθεια

να σκιαγραφηθεί το προφίλ του εν λόγω ανθρώπου, με την εφημερίδα να τονίζει χαρακτηριστικά πως πρόκειται για Έλληνα επιχειρηματία με πολύ μεγάλη οικονομική επιφάνεια. Έως τώρα δεν έχει καμία σχέση με το ποδόσφαιρο ή την ΑΕΚ ειδικότερα. Κάποιες πηγές, μάλιστα, αναφέρουν πως δεν έχει καν φίλα προσκείμενα συναισθήματα προς την Ενωση. Αλλά έχει "ψηθεί" από τον Νικολαΐδη να συμμετέχει σε αυτόν τον δανεισμό και όντας ένας από τους ελάχιστους που έχει σημαντική δυνατότητα ρευστότητας αυτήν την περίοδο, είναι διατεθειμένος να συνεισφέρει.

Παράλληλα, η εφημερίδα τονίζει πως ο Ντέμης Νικολαΐδης βιάστηκε να τονίσει πως δεν πρόκειται να αναμιχθεί μελλοντικά με την ΑΕΚ, καθώς δεν θα πρέπει να αποκλειστεί η προοπτική να ενεργοποιηθεί σε ό,τι αφορά το θέμα της κατασκευής νέου γηπέδου. Όμως, για να γίνει αυτό, θα πρέπει να ξεπεραστούν πλήρως νομικοί σκόπελοι, αφού το γήπεδο μπορεί να είναι «φιλέτο» και μια μεγάλη επιχειρηματική υπόθεση, που μπορεί να προσελκύσει αρκετούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα