Το μήνυμα, το ταβάνι και τα όργια

10:06 15/1/2012 - Πηγή: AEK365

GOAL

Το εγκώμιο για την τακτική της Ξάνθης στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ πλέκει η εφημερίδα, η οποία τονίζει πως η ομάδα του Ουζουνίδη "έδεσε κόμπο την ΑΕΚ. Εγκλωβισμένη η Ένωση από την καλά οργανωμένη Ξάνθη, άφησε κι άλλους βαθμούς στο Ολυμπιακό Στάδιο". Από εκεί και πέρα το GOAL γράφει: "Φωνάζουν στην Ένωση για το πέναλτι που δεν δόθηκε στο 24' σε μαρκάρισμα του Εντιμάρ στον Κλωναρίδη, κακώς ακυρώθηκε το γκολ του Λεονάρντο στο 42'. Οι ακρίτες προηγήθηκαν με τον... συνήθη Μαρκόφσκι για να ισοφαρίσει με πέναλτι ο Λεονάρντο στις καθυστερήσεις. Καυστική δήλωση του Λεονάρντο: "Δεν μπορώ άλλο, έρχονται να πάρουν την ΑΕΚ απ' όλα τα μέρη του κόσμου". Ανακοίνωση της Ξάνθης για τη διαιτησία και παράπονα από τον Δημητριάδη. Η ORIGINAL έστειλε μήνυμα στον Αδαμίδη ότι ο χρόνος του τελειώνει, ενώ υπήρξε διάψευση για τον Κασόγκι και για τον κίνδυνο πτώχευσης".

SPORTDAY

Στην άποψη ότι η ΑΕΚ "Δεν μπορεί άλλο", έπειτα και από τη χθεσινή ισοπαλία προχωρά η εφημερίδα η οποία συμπληρώνει: "Δεύτερη σερί γκέλα στο ΟΑΚΑ για την Ένωση και δραματικό SOS από τον Λεονάρντο για την εκτός γηπέδου τραγωδία. Μήνυμα της ORIGINAL στον Αδαμίδη, τον οποίο και προειδοποίησε ότι ο χρόνος του τελειώνει. Το μήνυμα του κόσμου προς τον Σταύρο Αδαμίδη ήταν χθες σαφές. «Ο χρόνος σου τελειώνει», ανέφερε το πανό των οπαδών. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ απουσίαζε χθες από το ΟΑΚΑ, αλλά σίγουρα το έλαβε κι έχει αντιληφθεί πως ομάδα και κόσμος είναι καζάνι που βράζει. Οι συζητήσεις με τους τρεις ενδιαφερόμενους επενδυτές από τον αραβικό κόσμο συνεχίζονται, αλλά με τα... λόγια δεν λύνονται τα προβλήματα".

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Για "βάλτο" κάνει λόγο η εφημερίδα και εξηγεί σχετικά με την ομάδα: "Νεκρή φύση η ΑΕΚ χωρίς κόσμο, χωρίς ιδιοκτήτες, με την ομάδα πλέον να χάνει την ενέργεια που είχε στα προηγούμενα παιχνίδια". Στον σχολιασμό του παιχνιδιού η ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ σημειώνει: "Αρνητικοί ξανά οι Καφές, Λυμπερόπουλος, ενώ ο Γεωργέας έχει γίνει... λάστιχο. Καρμανιόλες οι Ζαχαριάδης, Σαραϊδάρης. Ανήμπορη η Ένωση να αντιμετωπίσει πλέον την επίθεση του Βασσάρα και των... αφεντικών του". Κριτική γίνεται και στον Κωστένογλου, με την εφημερίδα να τονίζει: "Κόουτς ήταν και ο Γκερέιρο στον πάγκο. Ανεξήγητη η εμμονή μη χρησιμοποίησης του Βραζιλιάνου". Επίσης η εφημερίδα γράφει για το αντίο της ORIGINAL στον Λεφτέρ και το μήνυμα... τέλους που έδειξε στον Αδαμίδη. Μάλιστα, σημειώνεται ότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ έκανε μυστικό ραντεβού για τα διοικητικά και συνεχίζει να αισιοδοξεί.

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ

Με τα διοικητικά όργια τα βάζει η εφημερίδα η οποία και γράφει: "Ασέλγεια κατά συρροήν. Έβαλαν τον γιο του Παραγκάρχη Νο2 να τελειώσει την ΑΕΚ. Ο Ζαχαριάδης συνέχισε το έργο του γιου του Παραγκάρχη Νο1, Σπάθα και των υπόλοιπων εκτελεστών της Ένωσης, Αμπάρκιολη, Σέλιμου και φυσικά των βοηθών τους, για τους οποίους χρειάζεται ολόκληρη σελίδα για να καταγραφούν. Όλοι αυτοί καθοδηγούνται από τον μέγα εχθρό της ΑΕΚ, Κύρο Βασσάρα. Χθες στο ΟΑΚΑ υπήρξε αλλοίωση αποτελέσματος". Επιπλέον η

Keywords
Τυχαία Θέματα