Το όνειρο έσβησε στο «Θέατρο των Ονείρων»

23:47 10/12/2013 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE 1ος ΟΜΙΛΟΣ - 6η αγωνιστική

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝ-ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ: 1-0

ΓΗΠΕΔΟ: Ολντ Τράφορντ

Η Σαχτάρ πάλεψε απέναντι στη Γιουνάιτεντ αλλά τελικά η ήττα με 1-0 την έστειλε στο Europa League. Οι Ουκρανοί είχαν καλή ευκαιρία στο 12' με τον

Τεϊσέιρα με την Μάντσεστερ να απαντά πέντε λεπτά με σουτ του Γιανουζάι. Ο Τεϊσέιρα είχε μια καλή προσπάθεια και στο 28' με τον Ντε Χεά να μπλοκάρει. Η Σαχτάρ να πιέζει και στο 33' είχε ευκαιρία με τον Φρεντ. Έντεκα λεπτά μετά η Μάντσεστερ είχε καλή φάση με τον Γιάνγκ που έκανε το σουτ και είδε την μπάλα να "γλύφει" το δοκάρι. Μέτριο το δεύτερο μέρος με τον Ράφαελ να έχει ένα καλό σουτ στο 58' και στο 67' να έρχεται το γκολ. Μετά από εκτέλεση κόρνερ η μπάλα κατέληξε στον Τζόουνς ο οποίος με εντυπωσιακό σουτ έκανε το 1-0. Στις καθυστερήσεις ο Φαν Πέρσι έχασε μοναδική ευκαιρία να πετύχει το δεύτερο γκολ της ομάδας του.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓIOYNΑΪΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Ράφαελ, Φέρντιναντ, Έβανς, Μπίτνερ (88'Βαλένσια), Τζόουνς, Γκιγκς (63'Κλέβερλί), Γιανγκ (73'Φαν Πέρσι), Γιανουζάι, Καγκάβα,Ρούνεϊ.

ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ: Πιατόφ, Σρνα, Κούτσερ, Ρακίτσκι, Σέβτσουκ, Στεπανένκο, Φρεντ (80'Φερνάντο), Ντάγκλας Κόστα, Τεϊσέιρα, Τάισον (63'Μπερνάρντ), Λουίζ Αντριάνο (88'Φερέιρα).

Keywords
Τυχαία Θέματα